ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΤΩΝ BLOGERS,ZHTA O YΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ,(ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ)ΑΛΛΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ.;;  Στην χώρα του τίποτα και του κανένα ...δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και επιστρατεύουν κομπογιαννίτες  παπαρολόγους ιντερνολογους-ραβδοσκόπους  για να πατάξουν την ελευθερία της έκφρασης αλλά και την ανάπτυξη , θέλουν να ελέγχουν το κάθε τι.  Μιλάμε για χώρα αγροίκων!
Εδώ στην  Νορβηγία μακελεύτηκε η χώρα ...από ένα παρανοϊκό που σαφώς ήταν  προϊόν του διαδικτύου και των δυνατοτήτων στην επικοινωνία και στην ανάπτυξη και διάδοση απόψεων και δεν βγήκαν να πουν πως θα φτιάξουν νόμο να πατάξουν το "έγκλημα" από την κοινωνική δικτύωση.
Φανταστείτε αυτό να είχε γίνει στην  Ελλάδα  ! Μιλάμε για το απόλυτο πανηγύρι ! Θα είχα μαζέψει τους υπολογιστές όλης χώρας ! Θα πήγαιναν οι κατάρες σύννεφο στο Αυτιαπαπαδακιδοκαμπουράκιδες ...και θα μοίραζαν τσίγκινα παράσημα ... σε ραβοσκόπους του διαδικτύου και τα ευχέλαια του Ανθιμου θα ήταν πρώτο θέμα !
Γιαύτο σαν οικονομία χρεοκοπήσαμε , γιαυτό σαν κράτος οδεύουμε κανονικά για τον τρίτο κόσμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια: