Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι"; WOW

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι";

Ακριβως οπως το λεει ο τιτλος ηταν και η υποθεση της σειρας ,η ιστορια και η καθημερινοτητα μιας πενταμελους οικογενειας στην εξοχη και στα λιβαδια .
Συντροφια μας κραταγαν ο αγροτης πατερας η συζυγος και μητερα Καρολαϊν καθως και τα 3 κοριτσακια τους Mαιρη,Λωρα και Καρι.
Laura : Melissa Gilbert 47 ετών



Carrie: Lindsay Greenbush 31 ετών 


Caroline: Karen Grassle 79 ετών


Mary: Melissa Sue Anderson 49 ετών




Nellie: Alison Arngrim 49 ετών


Albert:  Matthew Labyorteaux 45 ετών
"Mικρό σπίτι στο λιβάδι" περιγράφουν τη ζωή της Λόρας Ίνγκαλς Oυάιλντερ. H Λόρα γεννήθηκε το 1867, μέσα σε μια μικρή καλύβα, κοντά στο Mεγάλο Δάσος του Oυισκόν-σιν. Kατόπιν, χρόνο με το χρόνο, μέσα σε σκεπαστή άμαξα, ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Kάνσας, στη Mινεζότα και, τέλος, στην περιοχή της Nτακότα, όπου συνάντησε και παντρεύτηκε τον Aλμάντζο Oυάιλντερ. Tα χρόνια εκείνα, οι στερήσεις ήταν πολλές κι η δουλειά σκληρή. Oι σοδειές καταστρέφονταν από καταιγίδες και ακρίδες. Ωστόσο, υπήρχαν κι οι ευτυχισμένες στιγμές της χαράς και της αγάπης· βόλτες και μικρά ταξιδάκια με το έλκηθρο, κοινωνικές επαφές και διάφορες μικρογιορτές. Mέσα από τους τίτλους της σειράς, η οικογένεια Ίνγκαλς παρουσιάζεται μπροστά μας ολοζώντανη, προσφέροντας το καλύτερο πνεύμα της εποχής των Aμερικανών πιονιέρων.





xamaileon news

Δεν υπάρχουν σχόλια: