Μπράβο κύριε Παπαϊωάνου. Αφού τιμωρήθηκαν όλοι οι εγκληματίες, ας τα βάλουμε με τα blogs

Όταν ο ΓΑΠ μίλαγε για παγκόσμια διακυβέρνηση, εσύ νόμιζες ότι μίλαγε για Μonopoly. Όταν οι "ανώνυμοι" bloggers έλεγαν για την νέα τάξη πραγμάτων και ότι η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο για την εφαρμογή της, ακολουθούμενη από τα υπόλοιπα "PIGS" με πρώτη την Πορτογαλία, εσύ νόμιζες ότι αυτά γίνονται μόνο στη Μετρόπολη και θα μας σώσει ο Batman.
Και μετά άρχισες να καταλαβαίνεις τι παίζεται. Έλεγχος των διαδηλωτών με "τυχαίους" κουκουλοφόρους και πόλεμο χημικών. Συμφωνία για έλεγχο των βασικών υπουργείων απόρροια του μεσοπρόθεσμου. Έλλευση του νέου "Γερμανού" πρωθυπουργού επικεφαλής ομάδας 25 "επίλεκτων".

Και μετά; Μετά επειδή κάποιοι μονίμως χαλάνε την σούπα, αφού έχουμε ελέγξει τα κρατικοδίαιτα ΜΜΕ καταντώντας τις "εφημερίδες" σε διανομείς CD & DVD, ήρθε ο καλός κύριος Παπαϊωάνου και
αφού χαρακτήρισε τα blogs "κουκουλοφόρους" του διαδικτύου, ετοιμάζει πυρετωδώς το νομοσχέδιο, όχι απλά για το τέλος της ανωνυμίας των blogs, αλλά για τον πλήρη έλεγχο και το κλείσιμο τους. Η νέα τάξη πραγμάτων είναι εδώ.
Ο κος "Όργουελ" Παπαϊωάνου αφού βοήθησε στην εύρεση όλων αυτών που κατασπατάλησαν το δημόσιο χρήμα, αφού βρήκε άκρη με το χρηματιστήριο, με τα ομόλογα, με τα οπλικά συστήματα, με τα υποβρύχια, με τα έξοδα της Ολυμπιάδας, με τα CDS με την σπέκουλα περί τιτανικού, με τα ψεύδη που οδήγησαν σε παραπλάνηση του εκλογικού σώματος, με το ποδοσφαιρικό κύκλωμα που ξαφνικά ξεσκεπάστηκε ενώ είχαν κάτι έτη τους φακέλους......αφού τα πέτυχε όλα αυτά και πια δεν είχε με τι να ασχοληθεί, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα blogs.
Κύριε Παπαϊωάνου, δεν πειράζει, μπορούμε να ξεσκεπάζουμε και να αναδεικνύουμε και επώνυμα. Και ξέρεις κάτι; Με τον ίδιο ακριβώς νόμο θα ασχοληθούμε και εμείς. Μια σου και μια μας. Όταν γίνεται πιο αυστηρός ο νόμος περί επικοινωνίας και ψεύδους, γίνεται για όλους μας, σωστά κύριε Παπαϊωάνου; Loutraki One

Δεν υπάρχουν σχόλια: