Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ρεεεεε

Εδώ και μήνες η Ελλάδα είναι στο πραιτώριο. Χλευάζεται και κατασυκοφαντείται. Αναίσχυντοι αργυραμοιβοί την παίζουν στα ζάρια. Προσβάλλουν τους ανθρώπους της, αμφισβητούν την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Όποια εφημερίδα και να ανοίξεις, μας έχουν κατατάξει στα «σκουπίδια». Μας θεωρούν ένα περιττό βάρος, από το οποίο όλοι θέλουν να απαλλαγούν, αλλά δεν....  ξέρουν ακόμα πώς. Ε, λοιπόν, η Ελλάδα δεν είναι για τα σκουπίδια!ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ !

Εγώ θα κάνω όνειρα....σε πείσμα όλων

   Μετά την υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας , η ΗΠΑ, δεν είναι πια αυτή που ήταν...δεν είναι πια η υπερδύναμη, το φόβητρο...
  ... Όταν υποβαθμίζεται μία υπερδύναμη όπως η ΗΠΑ, όταν η Ευρώπη καταρρέει, χάνοντας τον έλεγχο, από την οικονομική ύφεση που επικρατεί σε όλες τις αγορές των υπερχρεωμένων Ευρωπαϊκών κρατών, όταν οι Κινέζοι και οι Ιάπωνες, κάνουν απεγνωσμένες εκκλήσεις, για λήψη άμεσων μέτρων

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS!

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΡΙΚΗ!
Είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει και το υπουργείο δικαιοσύνης δεν μπορεί πλεόν να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Μετά τις ευεργετικές διατάξεις για την αποφυλάκιση κακούργων, που μετέπειταν δολοφονούν εργαζομένους και οικογενειάρχες, η κατάσταση με τους διακινητές παιδικής πορνογραφίας έρχεται να βάλει βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας!Βασιζόμενοι σε νομικίστικα τερτίπια και στην γενικότερη ασυδοσία που επικρατεί, αυτοί οι υπάνθρωποι καταφέρνουν και παίρνουν μακρινές δικασίμους, χωρίς εντέλει ΟΥΔΕΠΟΤΕ να φυλακίζονται.

Γιατί πρέπει να πείτε «ΟΧΙ» στα greeklish

Τι είναι τα greeklish; Τα Greeklish (Γκρίκλις), από τις λέξεις greek (ελληνικά) και english (αγγλικά), γνωστά και ως Grenglish, Λατινοελληνικά ή Φραγκολεβαντίνικα, είναι η ελληνική γλώσσα γραμμένη με το λατινικό αλφάβητο. Είναι ένα είδος μεταγραφής. Η χρήση των greeklish Τα greeklish χρησιμοποιούνται στο.... διαδίκτυο όταν Έλληνες επικοινωνούν μέσω email, IRC ή instant messaging. Επίσης χρησιμοποιούνται πολλές φορές σε μηνύματα τύπου SMS, καθώς και μεταξύ Ελλήνων που ζουν καιρό σε αγγλόφωνες χώρες.

Παπαρήγα: «Οι πολιτικοί υπηρετούν τις Αγορές»


Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντηση με την υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κρίση και τους δημοσίους υπαλλήλους: Δημοσιογράφος: Η κατάσταση στην οικονομία παραμένει δυστυχώς η ίδια, βλέπουμε ότι οι αγορές καταρρέουν… Αλέκα Παπαρήγα: Οι αγορές καταρρέουν; Οι αγορές, που σημαίνει μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, ανταγωνίζονται μεταξύ τους έχοντας στο πλευρό τους τις κυβερνήσεις για να εξασφαλίσουν την ανάκαμψη της κερδοφορίας.