Η φρικιαστική ομολογία του Ν. Μπαντού (ήταν κατι σαν τον σημερινό Τόμσεν)


"Σήμερα παραιτούμαι απο το προσωπικό του ΔΝΤ, ύστερα απο 12 χρόνια και έπειτα απο 1000 ημέρες εργασίας στο εξωτερικό ως αξιωματούχος του ταμείου κατα τη διάρκεια των οποίων, με όπλα τα φάρμακά σας και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι εναντίον των κυβερνήσεων και των λαών της Λατινικής Αμερικής, της Καραϊβικής και της Αφρικής. Για μένα η παραίτησή μου είναι μια ανεκτίμητη απελευθέρωση, επειδή με αυτόν τον τρόπο κάνω το πρώτο μεγάλο βήμα που θα μου επιτρέψει να ελπίζω ότι θα μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου απο αυτό που στα μάτια μου είναι το αίμα εκατομυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων (...) Ξέρετε, το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει σε ποτάμι. Κι όταν στεγνώνει, σχηματίζει πάνω μου κρούστα. Μερικές φορές αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σε ολόκληρο τον κόσμο για να καθαριστώ από όλα όσα έκανα εν ονόματί σας"
....πάρτα όλα....

Γιατί οι Γερμανοί ζηλεύουν τους Έλληνες; Warum die Deutschen beneiden die Griechen?

Του Todd Buchholz* / The New York Times
 Η Ελλάδα είναι λυγισμένη και χρεοκοπημένη. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού της φτάνει σχεδόν το 10% του ΑΕΠ, ενώ οι Γερμανοί έχουν πνίξει το δικό τους έλλειμμα στο 1,5%. Ρωτήστε έναν τυπικό Γερμανό και θα σας πει: «Πίνουν και χορεύουν όλη μέρα. Εμείς περιμένουμε το ηλιοβασίλεμα για να ξεκινήσουμε». Αυτή είναι η εικόνα που έχει. Οι σκληρά εργαζόμενοι, πειθαρχημένοι Γερμανοί παραμένουν αξιόχρεοι και νηφάλιοι. Αντίθετα, οι γείτονες της Μεσογείου περιφέρονται σε γόνιμους αγρούς με ανθισμένες λεμονιές και ελιές.

SOS.....Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!! (Παρακαλώ ΠΟΛΥ διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ)

ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ... !!! ΠΡΟΤΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ... ΤΑ ΑΝΤΙ-ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ SITES!! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ …. !!! ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!!!
Παρακαλώ ΠΟΛΥ διαδώστε το ΠΑΝΤΟΥ … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!

Θα τιμωρούνται αυτοί που σπούδασαν!


Σχεδιάζεται φόρος πτυχίου, στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο.Τεκμήριο αυξημένης φορολόγησης οι τίτλοι σπουδών (πτυχία, μεταπτυχιακά, διδακτορικά).
Αφού η εξουσία εφαρμόζοντας το δόγμα του σοκ σε μια κοινωνία που δεν ξέρει πλέον για ποιο πράγμα να πρωτοαντισταθεί, αφού έχει διαλύσει τα πάντα, την υγεία, την παιδεία, τα εργασιακά κεκτημένα έρχεται τώρα να τιμωρήσει μέσω...