Σκέψεις του Αρτέμη....έτσι για να περνά η ώρα....κουβέντα να γίνεται....

...ρε μάγκα μου χάλασε ο κόσμος.....άκουσον,άκουσον ρε Βλάμη,να τραβάνε με το ζόρι τα παπαγάλια της τιβί,τον νεοέλληνα σε εξέγερση....ναι καλά άκουσες,σε επανάσταση ρε δικέ μου....<<και πώς αντέχει ο λαός με τέτοια μέτρα και γιατί δεν σηκώνεται από τον καναπέ,πάει ο μισθός,πάει η σύνταξη και ένα σωρό διαρρέουσες "πληροφορίες">>....ποίοι... οι ρουφιάνοι....πού μιά ζωή συκοφαντούσαν τούς κοινωνικούς αγώνες, που στοχοποιούσαν τους πολίτες γιατί έτσι τούς διέταζαν οι κομματισμένοι καναλάρχες τους. Άσε ρε μακάκα,δεν τσιμπάει ο Αρτέμης.....

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (STATE OF NECESSITY): ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ “ΟΠΛΟ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ!


Διαβάστε προσεκτικά το παρακάτω άρθρο του Μιχάλη Βάρδα, οικονομολόγου και παραγκωνισμένου(γιατί άραγε;)στελέχους του Λαος. Περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια τι θα έκαναν οι πολιτικοί που “διαπραγματεύονται” ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ:Το Αγγλικό Δίκαιο και τα Ελληνικά Ομόλογα, η Στάση Πληρωμών και η Κατάσταση (έκτακτης) Ανάγκης (State of Necessity). Με τις επερχόμενες δανειακές συμβάσεις (παλαιά και νέα), η Ελλάδα καλείται να παραδώσει το Όπλα της !
Αυτά είναι το Ελληνικό Δίκαιο που διέπει την έκδοση και διαχείριση των Ελληνικών Ομολόγων και η Στάση Πληρωμών.