«δυό πόδια σε ένα παπούτσι»

Η διαπίστωσή μου -που είναι αποτέλεσμα πολύς σκέψης και έρευνας- είναι, πως η αποχαύνωση που βλέπουμε σήμερα γύρω μας, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Η ίδια παθητική συμπεριφορά υπάρχει παντού σήμερα στον κόσμο… Ο άνθρωπος είναι ένας βιολογικός οργανισμός, ο οποίος αντιδρά με όμοιο τρόπο σε εξωτερικές επιδράσεις, όπως είναι η μόλυνση, το κρύο, η ζέστη, η στέρηση των βασικών αναγκών ή η …στοχευμένη προπαγάνδα. Αυτό που κάνει τους λαούς να διαφέρουν, δεν είναι ο διαφορετικός βιολογικός τους οργανισμός, είναι μάλλον αυτό που λέμε «ιδιοσυγκρασία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟY 50 Μ.Χ,στά Ελληνικά!!!

Ο ρόλος του «συντονιστή»- διαφημιστή και του τεχνίτη καλλιτέχνη «Γλύπτη» στην παραγωγή μαρμάρινων επιγραφών στα ελληνικά και ρωμαϊκά στην Σικελία και αλλού το 50 μ.Χ .
«Η κατασκευή μιας μεγάλης ελληνικής - ρωμαϊκής επιγραφής που ήταν για μια επιχείρηση υψηλής απόδοσης και επαγγελματικότητας.

Δείτε τα ΕΝΣΗΜΑ σας στο ΙΚΑ μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Ηλεκτρονική υπηρεσία Ermis…Μέσω της ιστοσελίδας www.ermis.gov.gr, έχετε τη δυνατότητα να δείτε αλλά και να εκτυπώσετε την καρτέλα των ενσήμων σας στο… ΙΚΑ. Μέσω αυτής της υπηρεσίας οι πολίτες είναι σε θέση να εκδώσουν on-line και τυπώσουν απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ΙΚΑ για τα έτη 2002 έως και σήμερα.
Για να χρησιμοποιήσετε την Ηλεκτρονική Υπηρεσία, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε και να συνδεθείτε στο site, δίνοντας όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.Επισκέπτεστε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών και πιστοποιείτε την εγγραφή σας προσκομίζοντας:
• Νέα Άδεια Οδήγησης ή Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο
• Το όνομα χρήστη (username) που εισάγατε στο ermis.gov.gr
• Το βιβλιάριο υγείας σας ή ένα απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης
Η διαδικασία αυτή γίνεται μόνο μία φορά και σας επιτρέπει πρόσβαση στην καρτέλα των ενσήμων σας ανά πάσα στιγμή και για κάθε χρήση.
pireasnews.gr
Πηγή: http://himaira.blogspot.com/