ΕΊΜΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ.

Είμαι ηλίθιος που πίστεψα ότι η ΕΕ δημιουργήθηκε,ώστε οι πολίτες της να απολαμβάνουν την ασφάλεια,την περίθαλψη και την ισότητα,σε υψηλό επίπεδο; Είμαι ηλίθιος που πίστεψα ότι η Ένωση θα έβαζε στις φτερούγες της,όλα τα κράτη μέλη,με τη θαλπωρή της αλληλεγγύης και της δικαιοσύνης; Είμαι ηλίθιος που πίστεψα σε φαύλους πολιτικούς ότι,λεφτά υπάρχουν; Είμαι ηλίθιος που τόσα χρόνια ψήφιζα  αυτούς που σήμερα αποκαλώ ψεύτες-κλέφτες;

ΠΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ

Βήμα πρώτο: Κόψε ένα κομμάτι βαμβάκι και βρέξ' το με οινόπνευμα.

Βήμα δεύτερο: Τρίψε απαλά με το βαμβάκι όλο το τηλέφωνο και ιδιαίτερα το ακουστικό και το μικρόφωνο. Ακόμη και τη βάση και το καλώδιο, αν υπάρχει.

Βήμα τρίτο: Άφησε το τηλέφωνο για λίγα λεπτά να στεγνώσει φυσιολογικά πριν το ακουμπήσεις στη βάση του (αν είναι παλιού τύπου) ή το κλείσεις (αν είναι κινητό με πορτάκι).

Βήμα τέταρτο: Βρέξε μία μπατονέτα με οινόπνευμα και καθάρισε προσεκτικά γύρω γύρω από όλα τα κουμπιά. Το πόση βρώμα μαζεύεται εκεί δεν μπορείς να φανταστείς.

Βήμα πέμπτο: Αν δεν έχεις οινόπνευμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε άλλο καθαριστικό. Φρόντισε μόνο να το διαλύσεις αρκετά με νερό γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι τα αναμενόμενα και οι σκόνες να κολλήσουν περισσότερο...