ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ....

Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον φόβο της άγνοιας και μετά τους τοκογλύφους και τα τοπικά φερέφωνά τους.
Οι παραπάνω αράδες είναι ένα μικρό αλλα περιεκτικό απόσπασμα απο κείμενο του Παναγιώτη Τραιανού που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012. Σήμερα μετά απο 4 χρόνια και τα όσα έχουν ακολουθήσει, ίσως να είναι το πλέον επίκαιρο…Σας το παραθέτουμε αυτούσιο και τα συμπεράσματα δικά σας:
ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα μιας πρωτοφανούς μεθόδευσης. Έχει πέσει θύμα μιας τεράστιας προσπάθειας δυσφήμισης, εκβιασμού και τρομοκρατίας …Θύμα μιας προσπάθειας δαιμονοποίησής του, που ανάλογες έχουμε δει μόνον εις βάρος των Σέρβων και των Ιρακινών παραμονές των στρατιωτικών επεμβάσεων εναντίον τους. Για λόγους τους οποίους υποψιαζόμαστε —αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε— γνωστά κέντρα του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού ασχολούνται μέρα-νύκτα με το ελληνικό «ζήτημα». Σε έναν κόσμο που βουλιάζει από τα χρέη, τα πάντα αποδίδονται στην Ελλάδα. Η «γέφυρα» της οικονομίας «γκρεμίζεται», όχι επειδή είναι βαριοί οι «ελέφαντες», αλλά επειδή ένα «μυρμήγκι» κουβαλούσε μαζί του έναν «σάκο». Δεν είναι ένοχοι οι «ελέφαντες», γιατί αυτοί —ως «υπεύθυνοι»— κουβαλάνε μόνον τα απαραίτητα μαζί τους, σε αντίθεση με το προκλητικό και ανεύθυνο «μυρμήγκι», το οποίο είχε το θράσος να κουβαλάει μαζί του έναν «σάκο».
Σε έναν κόσμο, όπου τα τρισεκατομμύρια «σφυρίζουν» απειλητικά γύρω από τους λαούς, υπεύθυνοι για όλα είναι οι Έλληνες, που —άκουσον άκουσον— έχουν συλλογική σύμβαση εργασίας. Σε έναν κόσμο, όπου οι ΗΠΑ διαρκώς καθυστερούν το «μοιραίο» με νέες εκτυπώσεις δολαρίων και νομοθετικές ρυθμίσεις αύξησης του χρέους τους, όλοι φοβούνται το «μπαμ» της Ελλάδας. Σε έναν κόσμο, όπου μια κοινή ιδιωτική τράπεζα, όπως η DEXIA, έχει «άνοιγμα» πολλαπλάσιο από το συνολικό ελληνικό χρέος, οι πάντες ανησυχούν για τη βιωσιμότητα του. Αυτό το κάνουν, για να τρομοκρατούν τους Έλληνες. Το κύριο μέσο που χρησιμοποιούν, για να επιτύχουν αυτήν την τρομοκράτησή τους, είναι ο εκβιασμός, που αφορά την επιβίωσή τους.