Τρέμουν το διαδίκτυο! Απίστευτο άρθρο στο κομματικό site του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Google...

Τον εχθρό που απεργάζεται πτώση του λαοπρόβλητου Αλέξη Τσίπρα βρήκαν στο κομματικό site του ΣΥΡΙΖΑ left.gr.
Ο εχθρός είναι η...Google
Δεν κάνουμε πλάκα, οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει...Διαβάστε το εμπεριστατωμένο άρθρο από το left.gr με τίτλο Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα( Προσοχή! ο σύνδεσμος που έχει το άρθρο προς και καλά τα νέα της google (googlenews . gr), είναι εσφαλμένος και οδηγεί σε στημένες σελίδες είτε διαφημιστικές είτε με σκοπό την υποκλοπή στοιχείων. ο έγκυρος σύνδεσμος για τα νέα, είναι ο ακολουθος: https://news.google.gr/ (sumbdomain news, κάτω από το main domain google.gr) αυτό είτε είναι λάθος και φανερώνει την ασχετοσύνη των συγγραφέων του άρθρου σε θέματα πληροφορικής, είτε είναι σκόπιμο)
Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα
Σε τεραστίων διαστάσεων πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο φαίνεται ότι είναι μπλεγμένη η Google στην Ελλάδα. Από τη φοροαποφυγή/φοροδιαφυγή μέχρι τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, τη διαμόρφωση κλίματος και την εφαρμογή μονοπωλιακών πρακτικών στον τομέα της ενημέρωσης, ο παγκόσμιος κολοσσός φέρεται να έχει συμμετάσχει σε παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και παράτυπες συμφωνίες κυρίων παρεμβαίνοντας καταλυτικά στη λειτουργία μιας φαινομενικά αρρύθμιστης αγοράς.

Αγρότες: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Κλειστά επ” αόριστον τα Τέμπη

Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι αποφάσισαν κλιμάκωση των κινητοποιήσεων «εδώ και τώρα», σε συνέλευση τους εχθές το βράδυ, μετά την ενημέρωση που είχαν από τους συναδέλφους τους που συμμετείχαν στην συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εχθές το μεσημέρι.Οι αγρότες έκλεισαν επ” αόριστον τα Τέμπη, προκαλώντας μάλιστα και τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων που κινούταν ελεύθερα στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση.Σήμερα, οι αγρότες αποφάσισαν να κλείσουν και την γέφυρα του Στομίου στις 12 το μεσημέρι, αποκλείοντας έτσι την κυκλοφορία και από τον παραλιακό άξονα του νομού που χρησιμοποιείται ως εναλλακτική διαδρομή, ενώ υπάρχουν προτάσεις να κλείσουν και οι σιδηροδρομικές γραμμές.Η δυσαρέσκεια των αγροτών είχε ήδη διαφανεί από τις πρώτες αντιδράσεις και σχόλια μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, με κάποιους μάλιστα να σχολιάζουν ότι από το Μαξίμου βγήκε «μαύρος καπνός» μετά την συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με την αντιπροσωπεία συναδέλφων τους που συναντήθηκε μαζί τους.Παράλληλα, και οι αγρότες των Μικροθηβών σκληραίνουν την στάση τους ως απάντηση στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Από σήμερα αποφασίστηκε η δημιουργία ενός νέου μπλόκου στην Κεφάλωση Αλμυρού, ένα ακόμη πιο νευραλγικό σημείο επί του ΠΑΘΕ που δεν προσφέρεται για σύντομες εναλλακτικές διαδρομές, ώστε να προκληθεί γενικό κυκλοφοριακό μπλακ-άουτ.

πηγή: http://www.thestival.gr/