ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ: Από το Φθινόπωρο του 2012 έ ρχεται η νέα αστυνομική ταυτότητα.

Δύο ημέρες πριν τις κρισιμώτερες εκλογές της νεώτερης ιστορίας της Ελλάδας και εν μέσω μιας γιγαντιαίας τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ελληνικού λαού , το υπηρεσιακό υπουργείο προστασίας του πολίτη , ανακοίνωσε ότι απο το επόμενο φθινόπωρο θα επιβληθεί τελικά η Κάρτα Του Πολίτη, μόνο που την ονόμασαν “νέα ταυτότητα”.Έτσι λοιπόν και στα “μουλωχτά”, όπως συνηθίζεται να περνούν μνημόνια , και δαιμόνια,πριν απο λίγο, το υπουργείο “προστασίας” του πολίτη δημοσίευσε ένα λακωνικό δελτίο τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι απο το επόμενο φθιόπωρο θα αρχίσει η αντικατάσταση των ταυτοτήτων μας με τις “νέου τύπου” ταυτότητες οι οποίες όπως χαρακτηριστικά αναφέρει θα έχουν “την μορφή πιστωτικής κάρτας”.

Εμπρός λοιπόν. Ας χρεοκοπήσουμε!

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Αν λοιπόν επιστρέψουμε στη δραχμή θα συμβούν τα εξής:



Θα επιβληθεί ΑΜΕΣΩΣ Δικαιοστάσιο. Με τον όρο Δικαιοστάσιο (Moratorium) στη νομική ορολογία ονομάζεται η προσωρινή γενική ή μερική ΑΝΑΣΤΟΛΗ δικαστικών πράξεων των εκδικασθέντων από τα Δικαστήρια υποθέσεων ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ της δικαστικής άσκησης δικαιωμάτων, ιδίως επί υποθέσεων που ανάγονται συνηθέστερα στο Αστικό και Εμπορικό Δίκαιο. Τούτο σημαίνει ότι για όσο χρόνο διαρκεί το Δικαιοστάσιο κανείς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ. Ούτε φυσικό ούτε νομικό πρόσωπο όπως είναι η τράπεζα. Το ίδιο θα συμβεί και με τις απαιτήσεις του Δημοσίου έναντι των φορολογούμενων. Το Δικαιοστάσιο θα διαρκέσει για όσο χρόνο διαρκέσουν οι έκτακτες συνθήκες, έως ότου ομαλοποιηθεί η κατάσταση στην οικονομία (μπορεί 6 μήνες, ένα χρόνο ή και περισσότερο).   έχει κι άλλα.....