Μη σκύβετε και μη φοβάστε...

Τόση αδιαντροπιά! Τόσα ψέματα! Τόση υποκρισία! Τόσα ρεζιλίκια! Τόση φαυλότητα! Τόσοι εκβιασμοί! Τόσο θέατρο!
Και ...;Πόσα αρπαχτικά; Πόσοι μιζαδόροι; Πόσοι αφιλότιμοι; Πόσοι διαπλεκόμενοι; Πόσοι προδότες; Πόσα λαμόγια; Πόσοι συμφεροντολόγοι;Αλλά και...Τόσοι ραγιάδες! Τόσοι γονατισμένοι! Τόσοι κιοτήδες!  Τόσοι εαυτούληδες! Τόσα ψοφίμια!Και ...;Πόση απάθεια; Πόση ηλιθιότητα; Πόση ανοχή; Πόσος φόβος; Πόση κακομοιριά; Πόση αδυναμία;

Το σενάριο είναι φρικιαστικό…



Τελικά η Τρόικα πέτυχε αυτό που ήθελε. Και παρουσιάστηκε ότι μας έκανε τη μεγαλύτερη χάρη στον κόσμο για την οποίαν πρέπει να την προσκυνήσουμε και να την ευχαριστούμε μέχρι το αιώνα τον άπαντα, και πλήρωσε τις Ελληνικές μεταχρονολογημένες επιταγές που είχαν στα χέρια τους και κινδύνευαν χάσουν τα λεφτά τους,  και τους τόκους πήραν, και ανέλαβαν τη Διαχείριση της Ελλάδας, όπως μπαίνει στην εταιρεία σου η Τράπεζα, όταν σου κατάσχει την επιχείρηση!

WOW!!!!Στο Διαδίκτυο το πλήρες προσωπικό αρχείο του Άλμπερτ Αϊνστάιν!!!




Το πλήρες αρχείο του Άλμπερτ Αϊνστάιν, το οποίο περιλαμβάνει την προσωπική αλληλογραφία του, καθώς και τα χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, όπου, μεταξύ άλλων, βρίσκεται για πρώτη φορά καταγραμμένη η διάσημη εξίσωση E=mc2, παρουσιάζεται online από το Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ.