ΤΟΙΟΥΤΟΣ ΛΑΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ......

Δίνουν και παίρνουν οι διορισμοί στη ΒουλήΒολεύουν με ταχύτατους ρυθμούς, ακόμα και αυγουστιάτικα, που ήταν η Βουλή κλειστή, ημετέρους στα γραφεία τους στη Βουλή. Και να σκεφτείτε ότι κάποτε αυτοί που διορίζουν σήμερα, κατήγγειλαν στο παρελθόν τέτοια φαινόμενα.
Έτσι δεν θα παραλείψω να σας υπενθυμίσω ότι και ο κ. Αλ. Τσίπρας διορίζει στη Βουλή, στενούς συνεργάτες του. Ποιον διόριζε; Τον... εκπρόσωπο τύπου του κόμματος κ. Α. Καρίτζη

Ρεεεεεεεεεε...Φοβόσασταν τους κομμουνιστές και ήρθαν οι καπιταλιστές να σας πάρουνε τα σπίτια!

Έλεγαν ότι αν έρθουν οι κομμουνιστές στην εξουσία, θα πάρουν τα σπίτια των εργαζομένων. Τώρα, αφού τους έπεισαν να πάρουν δάνεια, τους αφαιρούν τη δουλειά, τους μειώνουν μισθούς και συντάξεις και κόβουν το εφάπαξ.
Αποτέλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες οικογενειάρχες να μην μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις και ήδη χιλιάδες σπίτια απειλούνται με κατασχέσεις που έχουν αναβληθεί μόνο προσωρινά.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΙΑ !

Χρόνια τώρα, η πολιτική ηγεσία παλεύει με το θηρίο της γραφειοκρατίας, που εμποδίζει τους πολίτες να ασχοληθούν με το πρόβλημά τους και τους κάνει υπαλλήλους των δημοσίων υπαλλήλων και χαρτοκουβαλητές που τρέχουν από υπηρεσία σε υπηρεσία, για να μαζεύουν "χαρτιά".
Η πολιτεία προχώρησε σε τολμηρά βήματα πάταξης της γραφειοκρατίας, που όμως δεν εφαρμόζονται στην πράξη (ούτε κατά 5% !), επειδή πρέπει να ....
κουνήσουν τον πισινό τους οι δημόσιοι υπάλληλοι. Τόσο απλά. Αλλά αυτό προϋποθέτει "τρέξιμο" κι έτσι επιλέγουν την εύκολη λύση του "φέρτε μας αυτά κι αυτά κι αυτά κι αυτά κι αυτά τα δικαιολογητικά".