ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ....

Όσο κι αν έψαξα στις σελίδες των βιβλίων της Ιστορίας, δεν κατάφερα να βρω πιο σκοτεινή περίοδο, απ αυτή που διανύουμε. Δεν είναι υπερβολή, γιατί ακόμα και όταν υπήρχαν πόλεμοι, κατοχές κλπ, ακόμα και στους πιο διεστραμμένους δικτάτορες ή "θεούς" αυτοκράτορες, υπήρχαν και μερικά – ελάχιστα – καλά σημεία. Ο Νέρωνας πχ, ο γνωστός παράφρων αυτοκράτορας, μείωσε τους φόρους σε αρκετές περιπτώσεις... Μόνο στη γερμανική κατοχή και σε ορισμένες μελανές σελίδες της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με απίστευτα ηλίθιους αυτοκράτορες, συναντάμε παρόμοιο χάος. Η σχιζοφρένεια δένει με την αλαζονική συμπεριφορά σε ένα τρισάθλιο μείγμα πολιτικής. Πολιτικής που έχει καταστρέψει και συνεχίζει να διαλύει τα πάντα.

.... πολιτική σαλάτα....

Σήμερα σας έχω μια σαλάτα απλή, ανοστιμότατη και πολιτική! Το βασικό πλεονέκτημά της είναι ότι είναι γνωστή σε όλους τους νεοέλληνες και μπορείτε να τη φτιάξετε σε μεγάλη ποσότητα και να την αποθηκεύσετε στο ανύπαρκτο μυαλό σας,για αρκετά χρόνια. Την αφιερώνω στη γιαγιά μου εκεί ψηλά που είχε γαμάτη "γεύση". Να είσαι καλά, κυρά Σοφία!
Υλικά:
1 πουλημένο βουλευτή, ψιλοκομμένο
3 λογύδρια, τριμμένα
ένας ΤV μαϊντανός, ψιλοκομμένος
1 κόκκινη αριστερή πιπεριά
1 πορτοκαλί κόμμα χοντροκομμένο
ένας κίτρινος τύπος (διεθνών τοκογλύφων)
από 1 σκελίδα σκόρδο στα μάτια τους
ελαιόλαδο για πέταμα (για άτακτους πρωκτούς)
1/2 φλ. ξίδι στους "θυμωμένους"  βουλευτές (λέμε τώρα)
αλάτι στην πληγή τους
Εκτέλεση:
Βάζω όλα τα "υλικά" σε ένα μεγάλο σουρωτήρι. Πασπαλίζω με ευρώ σημαδεμένα και στύβω καλά τον λαό. Τοποθετώ σε μεγάλο μπολ ανώνυμες μετοχές, προσθέτω νταβατζήδες του έθνους,προμήθειες ,κουπόνια, ρήτρες,δικαιώματα,χρεολύσια και ότι άλλη πουστιά, ανακατεύω και το βάζω κλειστό στο "ψυγείο". Καλό είναι να μείνει αρκετούς μήνες ξεχασμένο.... Πριν την κατανάλωση τοποθετώ την "ποσότητα" σε μία κάλπη και τότε προσθέτω το λάδι....
ΒΑΝ