Ποιοι (δούλεψαν) για την απόσυρση της Σαμπιχά?

Του Χρήστου Σιούλα . Κατά την διάρκεια της θητείας μου στον ακριτικό Έβρο, έμαθα πρώτη φορά για τους Πομάκους. Μια φυλή φιλειρηνική, φιλήσυχη και φοβισμένη. Ζούσε στα απομονωμένα πομακοχώρια του Έβρου που πολλά από αυτά φυλάσσονταν με στρατιωτικές μπάρες και χρειαζόσουν διαβατήριο να μπεις και να βγεις. Το μετεμφυλιακό Ελληνοχριστιανικό κράτος και οι θερμοκέφαλοι κατά καιρούς υπεύθυνοι της Ελληνικής πολιτείας, μαζί με άλλα εθνικά εγκλήματα, Κύπρος κλπ Εκτούρκισε και τους Μουσουλμανικούς λαούς της Θράκης.
Πας μη χριστιανός Τούρκος κατά την γνώμη των φωστήρων μας.
Τσουβάλιασαν τους πάντες λοιπόν, Έλληνες, Τούρκους, Ρομά και Πομάκους Μουσουλμάνους και τους έστειλαν σε Τουρκικά σχολεία, να μάθουν την Τούρκικη γλώσσα και τα γράμματα.

Aξιολόγηση δασκάλων και καθηγητών: Τα 5 κριτήρια

Η σχολική κοινότητα της χώρας μπαίνει από την ερχόμενη χρονιά σε μία καινούργια περίοδο. Χίλια στελέχη της εκπαίδευσης... επιμορφώθηκαν τους τελευταίους μήνες, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου.Την ίδια στιγμή, οι συνδικαλιστές της ομοσπονδίας των καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ) παρεμπόδιζαν τις σχετικές διαδικασίες με κατάληψη χώρων του υπουργείου και κινητοποιήσεις. Καθώς στην επόμενη φάση η επιμόρφωση και η αξιολόγηση...αποκεντρώνονται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Βήματος», σε περιπτώσεις που εμποδίζεται από αντιδρώντες η διαδικασία θα γίνεται εξ' αποστάσεως και ηλεκτρονικά.