ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ....(πόσο πιό κάτω;;;)

«ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ». ΠΟΙΟ «ΚΡΑΤΟΣ;» ΠΟΙΟ «ΔΙΚΑΙΟ;»


Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης*

«Συγκινούμαι» βαθύτατα απ τις προτροπές της κεντρικής εξουσίας να σεβαστούμε άπαντες τους κείμενους νόμους, απλά και μόνο, διότι αυτό επιβάλλει το «κράτος δικαίου». Πασπαλίζουν και την απαίτηση αυτή με λίγη άχνη απ το γνωστό λατινικό “dura lex sed lex”, ή από κανένα τσιτάτο από τον «Κρίτωνα» του Πλάτωνα-αγνοώντας αντίστοιχα τσιτάτα της «Αντιγόνης» του «Σοφοκλή», που λένε το ακριβώς αντίθετο.
Ναι βρε λεβεντόπαιδα, να πληρώσουμε κάθε χαράτσι- γιατί αυτό εννοείτε, ω άθλιοι, όταν μιλάτε για υπακοή στο «κράτος δικαίου»- αλλά αφήνετε κάποιες «εκκρεμότητες». Λοιπόν πολύ απλά και ειλικρινά διατυπώνω την άποψη πως, αυτό που επικαλείστε είναι επινόημα σας, αφού κανένα «κράτος» δεν υπάρχει και κανένα «δίκαιο» δεν υπάρχει αντίστοιχα, στο υφιστάμενο μόρφωμα, που αποκαλείται «Ελληνικό Κράτος».

Έρχεται μπαράζ διώξεων κατά πολιτικών;

Μπαράζ διώξεων σε βάρος πολιτικών προσώπων βρίσκεται στα σκαριά, από την πλευρά του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη, σύμφωνα με σχετική αποκάλυψη του Γιώργου Παπαχρήστου στην εφημερίδα “Τα Νέα”. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του γνωστού δημοσιογράφου, “τις επόμενες εβδομάδες και για κανένα δίμηνο από τώρα, θα σκάσουν τόσες διώξεις κατά πολιτικών και άλλων, με υπογραφή του Οικονομικού Εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη κυρίως, που θα τρίβουμε τα μάτια μας”. Ο Γιώργος Παπαχρήστος επικαλείται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες όσες υποθέσεις εκκρεμούν στα συρτάρια του κ. Πεπόνη θα μετατραπούν σε διώξεις, “και μάλιστα τέτοιες που θα δημιουργήσουν και αίσθηση, και θόρυβο και κρότο”, και οι σχετικές δικογραφίες θα διαβιβαστούν στη Βουλή.
Σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστο, το επικείμενο μπαράζ συνδέεται και με τη λήξη της θητείας των Οικονομικών Εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη τον Απρίλιο, χωρίς η κυβέρνηση να έχει αποφασίσει ακόμη αν θα ανανεώσει τη θητεία τους ή θα τους αντικαταστήσει, μετακινώντας τους σε άλλες θέσεις.

ysterografa.gr

Με τα χέρια απλωμένα, για να πάρουν λίγα λαχανικά και φρούτα....ΑΙΔΩΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ/AP
ΑΘΗΝΑ. (Γραφείο Εθνικού Κήρυκα). Εκατοντάδες άνθρωποι -μεγάλης κυρίως ηλικίας, όπως μαρτυρούσαν τα γκριζαρισμένα μαλλιά τους- οι περισσότεροι με φθαρμένα από τον χρόνο ρούχα, συνωστισμένοι πίσω από την καρότσα ενός φορτηγού, παρακαλούσαν, με τα χέρια απλωμένα, για να πάρουν λίγα λαχανικά και φρούτα.Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Οι πέντε τόνοι τροφίμων που μοίρασαν από νωρίς το πρωί οι αγρότες, εξαντλήθηκαν και καθώς ο κόσμος δεν έφευγε, έφεραν και άλλα προϊόντα.
Είναι οι εικόνες της Ελλάδας του σήμερα... που περιμένει ουρά στα συσσίτια, απλώνει ψηλά τα χέρια για μία σακούλα με τρόφιμα, ψάχνει τους κάδους απορριμάτων..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ"......
http://www.ekirikas.com/article/115895

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τα ψέμματα του κ. Στουρνάρα για το πρωτογενές πλεόνασμα!

Posted: 05 Feb 2013 03:15 AM PST.
Γράφει ο Economikos.
Βγαίνουν και πανηγυρίζουν ότι η κυβέρνηση κατάφερε να πετύχει το 2012 πρωτογενές πλεόνασμα 434 εκατ. ευρώ, κοροϊδεύοντας τον κόσμο και καλλιεργώντας παράλληλα ψεύτικες ελπίδες στον
κόσμο.
Διαβάστε περισσότερα »

Συγκλονιστική Είδηση - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!