....χωρίς λόγια μάγκες....


.νεολελληνεεεεεεεεες....ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ Τ.Σόρος: «Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε φυλακή προσφύγων αλλά πρέπει να μπολιαστεί με νέο αίμα»!


Tην συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, τη διαπραγματεύτηκε και την επέβαλε στην Ευρώπη η Ανγκελα Μέρκελ και έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε "φυλακή προσφύγων" παραδέχεται ο "επενδυτής" Τζορτζ Σόρος σε άρθρο του στην γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.Ο περιβόητος Τ.Σόρος λέει ότι "Η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει σοβαρά ελαττώματα έχει μετατρέψει την  Ελλάδα σε φυλακή και οδηγεί εν τέλει ολόκληρη την ΕΕ σε διάλυση". "Η προσφυγική κρίση δεν είναι η μόνη που πρέπει να αντιμετωπίσει η Ευρώπη, αλλά είναι η πιο πιεστική. Κι αν γίνει σημαντική πρόοδος σε αυτό το θέμα, θα κάνει άλλα ζητήματα- από τη συνεχιζόμενη κρίση χρέους της Ελλάδας μέχρι τις συνέπειες του Brexit και την απειλή της Ρωσίας-ευκολότερα αντιμετωπίσιμα" γράφει ο Σόρος.Γράφει ακόμα ότι "Πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους οικονομικούς μετανάστες. Με δεδομένη τη γήρανση του πληθυσμού της Ευρώπης, όπως της Ελλάδας, της Ιταλίας κλπ. τα οφέλη (σ.σ.: γενετικά) της μετανάστευσης, ξεπερνούν τα κόστη ενσωμάτωσης των προσφύγων".
"Αν σώσουμε τους πρόσφυγες θα σώσουμε την Ευρώπη", είναι ο τίτλος του άρθρου του.
 "Η προσφυγική κρίση ήδη οδηγεί την ΕΕ προς τη διάλυση" γράφει ο Σόρος, κάνοντας αναφορά στην απόφαση των Βρετανών για να φύγουν από την ΕΕ, ενώ τονίζει ότι "έχει ενισχύσει τα ευρωπαϊκά εθνοκεντρικά κινήματα που προσδοκούν σε νίκες στις επερχόμενες εκλογές σε Αυστρία, Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία και το δημοψήφισμα στην Ουγγαρία"."Αντί να συνεργαστούν απέναντι σε αυτή την απειλή, τα μέλη της ΕΕ έγιναν ολοένα και πιο απρόθυμα να συνεργαστούν μεταξύ τους, στρεφόμενα σε πολιτικές όπως το χτίσιμο φραχτών που τεμαχίζουν περαιτέρω την Ενωση" γράφει ο Σόρος.Σύμφωνα με τον επενδυτή, η αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης πρέπει να βασιστεί σε επτά πυλώνες. Συγκεκριμένα: 
Η ΕΕ πρέπει να απορροφήσει ένα σημαντικό αριθμό προσφύγων απευθείας από τις χώρες της "πρώτης γραμμής", με ασφαλή και οργανωμένο τρόπο.Αυτό θα είναι πιο αποδεκτό από τον κόσμο από τη σημερινή αταξία, να βρει επαρκή κεφάλαια για να χρηματοδοτήσει μία συνολική προσφυγική πολιτική με 30 δισ. ευρώ το χρόνοκαι αντί να χρησιμοποιεί αναπτυξιακά κονδύλια για να εξυπηρετήσει τις δικές της ανάγκες, θα πρέπει να προσφέρει μία μεγάλη συμφωνία επικεντρωμένη στις ανάγκες των δικαιούχων χωρών. 
Αυτό σημαίνει δημιουργία θέσεων εργασίας στις πατρίδες των προσφύγων, που θα μπορούσε να περιορίσει την ανάγκη για μετανάστευση στην Ευρώπη.
Σε ό,τι αφορά τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, τονίζει ότι δεν είναι πραγματικά ευρωπαϊκή, καθώς τη διαπραγματεύτηκε και την επέβαλε στην Ευρώπη η Ανγκελα Μέρκελ, υποχρηματοδοτείται, έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε de facto φυλακή με ανεπαρκείς υποδομές και κυρίως, σημειώνει, η αντίδραση δεν είναι εθελοντική, καθώς η ΕΕ προσπαθεί να επιβάλει τις ποσοστώσεις στις οποίες αντιδρούν πολλές χώρες, αναγκάζοντας τους πρόσφυγες να καταλήξουν σε κράτη όπου δεν είναι καλοδεχούμενοι και οι ίδιοι δεν θέλουν να πάνε.