Η συζύγος του Θ. Βέγγου εξομολογείται: “Νιώθω μοναξιά χωρίς τον Θανάση!”


Πέντε μήνες μετά τον θάνατο του κορυφαίου κωμικού Έλληνα ηθοποιού Θανάση Βέγγου, που συγκλόνισε το πανελλήνιο και η αγαπήμένη του σύζυγος Ασημίνα άνοιξε για πρώτη φορά ανοίγει την καρδιά της και μίλησε για τον “καλό μας άνθρωπο”.
 
“Δεν περίμενε ούτε εκείνος ούτε και εμείς ότι θα "έφευγε" τόσο απρόσμενα. Ηθελε να κάνει κι άλλα πράγματα. Ο Θανάσης “έφυγε” ευτυχισμένος.”, λέει η Ασημίνα Βέγγου στην “Espresso” και αποκαλύπτει: “Ο Θανάσης ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Όχι γιατί ήταν ο άνθρωπός μου, ο σύζυγός μου, αλλά γιατί το απέδειξε ο ίδιος με τη στάση ζωής που κράτησε όλα αυτά τα χρόνια. Δεν θα σβήσει ποτέ ο Θανάσης”.Με μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα Βέγγου που ήταν στο πλευρό του Θανάση Βέγγου για περισσότερο από πενήντα χρόνια εξόμολογήθηκε: “Νιώθω μοναξιά. Δεν είναι δυνατόν ύστερα από έναν τέτοιο άνθρωπο που είχα στο πλευρό μου να μη νιώθω μοναξιά”       πηγή

WOW!!!!Η Madonna... όπως δεν την έχετε ξαναδεί!....


Ντροπιαστικές φωτογραφίες της Madonna διέρρευσαν την Πέμπτη στο Διαδίκτυο και το σίγουρο είναι ότι  η βασίλισσα της ποπ... ψάχνει τώρα μέρος να κρυφτεί!
Οι αποκαλυπτικές εικόνες τραβήχτηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου το Δεκέμβριο του 2008, κατά τη διάρκεια φωτογράφησης για το  περιοδικό "W".
Ο τίτλος του άρθρου ήταν "Blame It On Rio", ενώ εκτός από τη Madonna φωτογραφήθηκε και ο τότε σύντροφός της, Jesus Luz.
Σε μερικές από τις φωτογραφίες η Madonna  είναι ξαπλωμένη σε ένα καναπέ και φορά ένα see-through  στηθόδεσμο και ένα μικροσκοπικό εσώρουχο που δεν αφήνει πολλά στη φαντασία.

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ...... πλατεία Συντάγματος τότε!

Η πλατεία Συντάγματος είναι δεν είναι εκατόν εβδομήντα χρόνων. Δηλαδή είναι νέα σε σχέση με την παλιά 'Αθήνα.
Πριν από τον 'Οθωνα δεν υπήρχε. Η μέχρι τότε 'Αθήνα τελείωνε λίγο πιο νότια από το χώρο της σημερινής πλατείας και κει ακριβώς βρισκόταν η Κάτω Πύλη της παλιάς πόλης, η πύλη τής μπουμπουνίστρας. Δημιουργήθηκε μετά την ανέγερση των παλαιών ανα­κτόρων -της σημερινής Βουλής.
Ως το Σεπτέμβριο του 1843 ονομαζόταν Πλατεία Ανακτόρων. Από την μεταπολίτευση, όμως, και μετά, οπότε ή χώρα απόκτησε το πρώτο της Σύνταγμα, ονομάστηκε Πλατεία Συντάγματος.