Ο εξευτελισμός των Ελλήνων δικαστών...

Γράφει ο Θάνος
Αγαπητοί μου αναγνώστες ίσως θα περιμένατε μετά από έναν τέτοιο τίτλο να μιλήσω για τις άδικες περικοπές των αποδοχών των Ελλήνων δικαστών που επίκεινται μαζί με όλα τα υπόλοιπα ειδικά μισθολόγια. Θα σας απογοητεύσω.
Θα ασχοληθώ με την στάση των δικαστών και λοιπών δικαστικών λειτουργών της πατρίδας μας τα τελευταία χρόνια.
Προ πενταετίας (2007) οι δικαστές αξίωσαν και πέτυχαν τότε από την κυβέρνηση Καραμανλή την απόδοση σε αυτούς αναδρομικών τα οποία κυμάνθηκαν σε περίπου 80.000 - 140.000 ευρώ για τον καθένα!!! Μάλιστα είχαν πετύχει τότε να πάρουν αναδρομικά για πολύ περισσότερα από 2 έτη όπως ορίζει ο νόμος σε ανάλογες περιπτώσεις περί αναδρομικών χρεών του κράτους προς τους πολίτες!

Kυπρος,ενα προμελετημενο εγκλημα



russian roulette.jpgΜέσα στις επόμενες ώρες θα μάθουμε τον τρόπο με τον οποίο Ευρώπη και Ρωσία σχεδιάζουν να σκοτώσουν την Κύπρο. Είτε από την τρόικα είτε από την εξαγριωμένη Μόσχα, στα χαρτιά τους οι Κύπριοι είναι ξεγραμμένοι. 

Η ελληνική κυβέρνηση έκανε ότι χρειαζόταν για να μην στεναχωρηθεί η Γερμανία. Πάει μία βδομάδα που ο Αντώνης Σαμαράς είναι εξαφανισμένος. Η μόνη πράξη των Ελλαδιτών κυβερνούντων τις κρίσιμες αυτές ώρες, περιλαμβάνει το ξεπούλημα των εν Ελλάδει Κυπριακών τραπεζικών παραρτημάτων.