ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ > Από σήμερα σε διαθεσιμότητα ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι που προσελήφθησαν εκτός ΑΣΕΠ

- Όλη η εγκύκλιος που δημοσιεύθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ
- Στάλθηκε στους δημοσίους υπαλλήλους και ονομάζεται: νέο θεσμικό πλαίσιο κινητικότητας των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα- Αφορά σε θέματα διαθεσιμότητας, αργίας και κατάργησης θέσεων Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου

Αυτό που αναφέρεται είναι ότι από σήμερα, με τη δημοσίευση του Μνημονίου ΙΙΙ στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, τίθενται αυτοδικαίως σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που εργάζονται με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και έχουν προσληφθεί εκτός ΑΣΕΠ.

BRAVO.....Κοινό μέτωπο από τους δημάρχους.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΤΑΛΗ
Χτες, ήταν η σειρά του δήμου Θεσσαλονίκης (και μάλιστα με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου) να διαβεβαιώσει ότι με εντολή δημάρχου δε θα αποστείλει στο υπουργείο καμία λίστα με ονόματα εργαζομένων που υπόκεινται στη διάταξη του μεσοπρόθεσμου για υποχρεωτικές μετατάξεις, ενώ, λόγω κινητοποιήσεων της ΠΟΕ ΟΤΑ, υπό κατάληψη βρίσκονται τα δημαρχεία Θεσσαλονίκης, Παύλου Μελά και Κορδελιού - Ευόσμου.

ΟΤΑΝ ο βιασμός των ελλήνων εμπεδώνεται….

Ρε παιδιά που είναι η αντίδρασή μας ; Η αυθόρμητη αντίδραση όπως όταν σε χτυπάνε , να χτυπήσεις και εσύ ,όταν σε στενοχωρούν να κλάψεις, όταν σε προσβάλουν να θυμώσεις, όταν σε κοροϊδέψουν να εξαγριωθείς. Τίποτα. Καμία αντίδραση απολύτως. Απλά καθόμαστε σαστισμένοι και βλέπουμε να προβάλλονται μπροστά μας, θολές εικόνες των βιαστών μας. Γιατί για βιασμό πρόκειται και έχει και όλα τα χαρακτηριστικά του. Κατ αρχήν μας πηδάνε. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση γιατί όλοι το νιώθουμε.