Νέο φορολογικό: Δηλώσεις τέλος για μισθωτούς και συνταξιούχους



Τι προβλέπει σύμφωνα με δημοσιεύματα το προσχέδιο νόμου για τον νέο κώδικα φορολογίας. Ποιοι δεν θα υποβάλλουν δήλωση. Διαψεύδει το υπουργείο Οικονομικών
Τέλος στις φορολογικές δηλώσεις για φορολογούμενους με εισόδημα από μια πηγή φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα δοθεί τις επόμενες μέρες σε διαβούλευση.Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής", το προσχέδιο του νέου κώδικα φορολογίας για φυσικά και νομικά πρόσωπα, προβλέπει νέο σύστημα παρακράτησης φόρου για μισθωτούς, αύξηση της προκαταβολής φόρου στο 90% για όλους τους επιτηδευματίες και τις επιχειρήσεις, ενώ οι φορολογικές δηλώσεις θα υποβληθούν του 2014 πριν από τον Απρίλιο.
Το μεσημέρι της Πέμπτης, το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε σε επίσημη διάψευση.
"Από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται ότι, και για τα νέα σημερινά δημοσιεύματα που αναφέρονται στο νέο φορολογικό νόμο, ισχύει η διάψευση του Σαββάτου 18/05/2013, δηλαδή ότι είναι παντελώς αναληθή" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τον πολίτη ( Απόλυτα σας ενδιαφέρει )

 CretanPatriot
Με εγκύκλιο του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Μανούσου Βολουδάκη, δίνονται οδηγίες στα ΚΕΠ για τον τρόπο με τον οποίο μια σειρά από υπηρεσίες προς τους πολίτες μπορούν πλέον να παρέχονται εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά από την εθνική διαδικτυακή πύλη «ΕΡΜΗΣ».

  η  συνέχεια   Ε  Δ  Ω