ΠΑΡΑΝΟΜΗ η απεργία των υπαλλήλων της βουλής και κανείς βουλευτής ΔΕΝ μίλησε...

Ξαφνικά χθες κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της βουλής, με αφορμή μια τροπολογία του Γ. Στουρνάρα που τους αφορούσε, ξαφνικά μάθαμε ότι οι υπάλληλοι της βουλής κήρυξαν απεργία και αποχώρησαν από τα καθήκοντά τους. Απόδειξη ότι πράγματι έκαναν απεργία , η απουσία των υπαλλήλων όταν ο Καμμένος ήθελε να καταθέσει ένα έγγραφο για τα πρακτικά και δεν υπήρχε άνθρωπος για να το παραλάβει, αλλά και η ανακοίνωση των υπάλληλων ότι " παρά την απόσυρση της τροπολογίας συνεχίζουν την ΑΠΕΡΓΙΑ" Δεν μπαίνω στην ουσία της υπόθεσης , αν οι υπάλληλοι έχουν δίκιο ή όχι , αλλά μου έκανε εντύπωση πως κανείς από τους βουλευτές ΔΕΝ ανέφερε ότι η απεργία αυτή ήταν 100%ΠΑΡΑΝΟΜΗ.
Πέρα από τυχόν άλλες παραβάσεις (προσωπικό ασφαλείας κλπ) , ο νόμος 1264/82 αναφέρει ότι πρέπει να γίνει ειδοποίηση για την απεργία πριν 24 ώρες.

  http://kolotoubes.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6099.html

153 ΥΠΈΡ της σφαγής! (κλίκ στη σημαία)

Αυτοί είναι οι 153 που ψήφισαν το Μνημόνιο 3

Πότε προλάβατε ρε παλικάρια σε μια μέρα να διαβάσετε 800 σελίδες και να αποφασίσετε για το περιεχόμενό τους;Αυτός είναι ο κατάλογος των 153 Βουλευτών που ψήφισαν το Μνημόνιο 3.Κρατείστε τον,που ξέρετε μπορεί να χρειαστεί.
Πάντως από τους 199 του Φλεβάρη πέσαμε στους 153,πράγμα που σημαίνει 4ο μνημόνιο δεν θα περάσει!!!!!

Οριακά πέρασαν τα μέτρα με 153 ΝΑΙ - Αποκεφαλίστηκαν αστραπιαία 7 βουλευτές

128  είπαν ΟΧΙ,18 ΠΑΡΩΝ και 1 ΑΠΩΝ .153 άνθρωποι,πιθανότατα ελαφρά τη καρδία είπαν ΝΑΙ στο Μνημόνιο 3 που εξαθλιώνει έτι περαιτέρω τον Ελληνικό λαό κι ας λέει ο Σαμαράς ότι πέτυχε μεγάλη νίκη κι ότι η Ελλάδα αλλάζει σελίδα.Ναι σελίδα αλλάζει,μόνο που μοιάζει πια με γειτονικές βαλκανικές χώρες! Η ψηψοφορία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τα μέτρα να υπερψηφίζονται οριακά με 153 ψήφους, οι οποίες προήλθαν από 126 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και  27 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Απεργία διαρκείας.... η μόνη λύση;


ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ! 
ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!
Είναι δυνατόν να έχουν περάσει δυόμισυ χρόνια, να βαδίζουμε προς το 3ο μνημόνιο, να μας έχουν πάρει μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, να μας έχουν οδηγήσει σε εργατομεσαίωνα εξαφανίζοντας δικαιώματα εκατόχρονα, να μας έχουν επιβάλλει φόρους ασήκωτους, να έχουν κλείσει δεκάδες χιλιάδες μαγαζιά, να έχουν αυτοκτονήσει 2000 συμπατριώτες μας, να πουλάνε την πατρίδα μας, να μας λένε ότι δεν έχουμε πλέον εθνική κυριαρχία, και εμείς να κάνουμε διήμερη απεργία, λες και μας κόψανε το επίδομα τέταρτου παιδιού;