βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης


Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο 34χρονος Σωκράτης Κόκκαλης στο Κλίβελαντ, στις ΗΠΑ. Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρισκόταν εκεί για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.Το μεσημέρι του Σαββάτου (14.07.2018) είχε ένα επαγγελματικό γεύμα στο οποίο όμως δεν πήγε ποτέ. Τον αναζήτησαν και τελικά τον βρήκαν νεκρό.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Σωκράτης Κόκκαλης πέθανε από ανακοπή.Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».
Ποιος ήταν ο Σωκράτης junior
Η ενασχόληση του Σωκράτη Κόκκαλη, στα κοινά του Ολυμπιακού ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια.Είχε παράλληλα ασχοληθεί και με άλλα πρότζεκτ της ΠΑΕ όπως οι σχέσεις με τους χορηγούς, το επίσημο σάιτ του συλλόγου αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τα μέλη. Η ειδικότητά του είναι η νέα τεχνολογία έχοντας σπουδάσει στις ΗΠΑ, διοίκηση επιχειρήσεων.
Εδώ και χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια.
Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού
Ο Ολυμπιακός εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του γιου του Σωκράτη Κόκκαλη και αντιπροέδρου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σωκράτη Kόκκαλη junior, εκφράζοντας τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλληπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες.»