Καθήκον εθνικό η αμφισβήτηση των εξοντωτικών τεκμηρίων διαβίωσης.....

Δίχως κίνημα Κατώτερων Δικαστών η χώρα θα οδηγηθεί στο χαμό.Δημοσιεύω παρακάτω τη δήλωση αμφισβήτησης των τεκμηρίων διαβίωσης.Τα ισχύοντα σήμερα τεκμήρια διαβίωσης, που θεσπίστηκαν λόγω αδυναμίας προσδιορισμού του πραγματικού κόστους διαβίωσης, οδηγούν σε τρομερές φορολογικές αυθαιρεσίες. Διότι δημιουργούν εξοντωτικά υψηλές ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ φορολογικές υποχρεώσεις, ικανές να οδηγήσουν τον κοινό μέσο πολίτη στην απελπισία και σε ολοκληρωτική ψυχική κατάρρευση. Πρόκειται για προδοσία του Ελληνικού Λαού.    
Θα αναφερθώ  ενδεικτικά σε δυο  περιπτώσεις  που κλήθηκα να χειριστώ, οι οποίες στην κυριολεξία με συγκλόνισαν.

Ξεφτιλορεζιλοδημοσκοποαλήτες!

Οσοι δεν πήραν τους δρόμους για τις παραλίες ή δεν έκλεισαν ραδιόφωνα και τηλεοράσεις θα έχουν ήδη ακούσει για τις 3 δημοσκοπήσεις που βγήκαν στον αέρα. Το πρώτο που κάνει η εντύπωση είναι το βιαστικό της υπόθεσης. Οπως και να το κάνουμε μια δημοσκόπηση ακριβώς με τις προγραμματικές δηλώσεις, που έτσι κι αλλιώς δεν έδειξαν όλο το βάθος των προθέσεων της νέας δεξιάς συγκυβέρνησης με δήθεν αριστερό ντεκόρ, δεν είναι ότι πιο έγκυρο. Βιάστηκαν λοιπόν να μας πουν πως ο λαός είναι μαζί τους.Πως δέχεται το συμβιβασμό και την υποταγή. Βιάστηκαν ακόμη να μας πουν τι περιμένουμε και τι ζητάμε. Ζητάμε λέει να μας πάρουν το κεφάλι στα γρήγορα.

SOS.....Το Facebook εκτρέφει το άγχος!!

Οι ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter «γεννούν» άγχος και κάνουν τους χρήστες να αισθάνονται ανεπαρκείς. Τον κώδωνα του κινδύνου για τη νέα μόδα της on-line ζωής μας κρούουν ειδικοί της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Σάλφορντ στο Μάντσεστερ της Βρετανίας μετά από δημοσκόπηση σε 298 χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η οποία έγινε για λογαριασμό του κοινωφελούς ιδρύματος Anxiety UK.

WOW!!!!!Το χαράτσι μαζί με το λογαριασμό της ΔΕΗ σε 5 δόσεις.....



Τέλος του μήνα τα πρώτα ειδοποιητήρια...Ανυποχώρητη η τρόικα, επιμένει το χαράτσι να εισπράττεται με το λογαριασμό της ΔΕΗ Ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης επιμένει ότι θα πληρωθεί σε περισσότερες δόσεις το χαράτσι...Δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Φ. Κουβέλης Την τρόικα την φόβισε το γεγονός ότι 500.000 πολίτες δεν έχουν πληρώσει ακόμα το χαράτσι .

WHY?....4 εκατομμύρια ευρώ μας στοιχίζει το κανάλι της Βουλής.....


Θόρυβο δυσανάλογο της τηλεθέασης του προκαλεί το κανάλι της Βουλής.Το παρακολουθεί μόλις το 0,3% του πληθυσμού, δηλαδή 30.000 άτομα, αλλά το πληρώνουν αδρά, μέσω φορολογίας, 10.000.000 Έλληνες. Πόσο; Σχεδόν 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, και μάλιστα με έναν προϋπολογισμό που αντί να μειώνεται βαίνει διαρκώς αυξανόμενος.Είναι ενδεικτικό ότι από 3,5 εκατ. ευρώ το 2010, τα έξοδα ξεπέρασαν τα 3.9 εκατ. το 2011.