.TO Video Ντοκουμέντο: Τα τελευταία «δεύτερα» της πτώσης του Απάτσι AH-64D της Α.Σ

Συγκλονιστικές εικόνες καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο και που αποτυπώνει τα τελευταία δευτερόλεπτα πριν και μετά την
πτώση ελικοπτέρου (AH-64D) της Αεροπορίας Στρατού στην παραλία Βρασνών (κόλπος Ορφανού) στον Σταυρό Θεσσαλονίκης.

Read more: http://www.oparlapipas.gr/2016/09/na-kai-to-video-ah-64d.html#ixzz4KoHHpXa9

.Οργή λαού οργή Θεού… Οι κάτοικοι της Μόριας διαδηλώνουν για τον τόπο τους…BINTEO


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορείας διαμαρτυρίας των κατοίκων της Μόριας, για το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους εξαιτίας της εκεί ύπαρξης του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών, που αντί για 3.000 που είναι η δυνατότητα φιλοξενίας ατόμων, ο αριθμός είναι σχεδόν διπλάσιος.
Οι κάτοικοι της Μόριας έχουν τη συμπαράσταση όλων των κατοίκων της Λέσβου.
Η πορείας του ξεκίνησε γύρω στις 10:00 από το ΙΚΑ Μυτιλήνης και αφού διέσχισαν την κεντρική αγορά της πόλης έφτασαν στην Προκυμαία της Μυτιλήνης για να διαμαρτυρηθούν στο Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, τον οποίο θεωρούν υπεύθυνο όλης αυτής της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί στην περιοχή τους, εξαιτίας όπως λένε της αδράνειάς του.Τα αίματα άναψαν έξω από το Δημαρχείο της Λέσβου, όταν κάποια άτομα από τον αναρχικό χώρο προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια.
Οι κάτοικοι της Μόριας μόλις τους αντιλήφθηκαν τους κυνήγησαν στα σοκάκια και με τη βοήθεια και της Αστυνομίας τους απομάκρυναν.
Οι κάτοικοι της Μόριας που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο Λέσβου ζητούσαν επίμονα από το Δήμαρχο Σπύρο Γαληνό να βγει έξω και να απολογηθεί, ενώ τον αποδοκίμαζαν με βαριά συνθήματα – προδότη κ.α. – και του ζητούσαν να παραιτηθεί.



http://www.lesvosnews.gr/21037/orgi-laou-orgi-theou-i-katiki-tis-morias-diadilonoun-gia-ton-topo-tous-mavro-provato-o-dimarchos-spyros-galinos-vinteo/