Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΜΑΡΤΥΡΑΣ" ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ....

«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένησε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μια αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή. Επειδή έχω μια ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα της δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω ότι αν ένας Ελληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου. Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα του εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι (πιάτσα πορέτο του Μιλάνου)».

"Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια", ο 77χρονος πριν αυτοκτονήσει στην πλ. Συντάγματος!

- Εμβρόντητοι οι περαστικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό και είδαν τον Δ.Χ. συνταξιούχο φαρμακοποιό να σωριάζεται
- 'Επεσε νεκρός μπροστά στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ
- Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες
- Ως άνθρωπο αξιοπρεπή και ευγενικό τον περιγράφουν οι γείτονές του στο Newsit
- "Ηταν μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί", λέει στο Newsit ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

«Καταραμένε Έλληνα, όπου και να στρέψω την ψυχή μου μπροστά μου σε βρίσκω» "Cursed Greek, where to turn my soul in front of me find"


 «Καταραμένε Έλληνα, όπου και να στρέψω την ψυχή μου μπροστά μου σε βρίσκω»Ο Σίλερ, 1759-1805, Γερμανός συγγραφέας και ποιητής είχε γράψει μέσα από τα βάθη της ψυχής του, τους παρακάτω στίχους που σήμερα είναι πιο επίκαιροι παρά ποτέ:
"Καταραμένε Έλληνα.
Όπου να γυρίσω την σκέψη μου, όπου και να... στρέψω την ψυχή μου, μπροστά μου σε βλέπω, σε βρίσκω.
Τέχνη λαχταρώ, Ποίηση, Θέατρο, Αρχιτεκτονική, εσύ μπροστά, πρώτος και αξεπέραστος.
Επιστήμη αναζητώ, Μαθηματικά, Φιλοσοφία, Ιατρική, κορυφαίος και ανυπέρβλητος.
Για Δημοκρατία διψώ, Ισονομία και Ισότητα, εσύ μπροστά μου, ασυναγώνιστος κι ανεπισκίαστος.
Καταραμένε Έλληνα, καταραμένη Γνώση...Γιατί να σε αγγίξω;
Για να αισθανθώ πόσο μικρός είμαι, ασήμαντος, μηδαμινός;
Γιατί δεν με αφήνεις στην δυστυχία μου και στην ανεμελιά μου;"

Ενενήντα εκατομμύρια οι αμοιβές των τροϊκανών


1_Million_EuroΑδρά αμοιβή 90 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν τα τεχνικά στελέχη της Τρόικας για τις «δουλειές» τους στην Αθήνα.Την ώρα που στην Ελλάδα εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές μισθών, συντάξεων και με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ βρήκαν τρόπο για το πώς θα αυξήσουν τις αποδοχές τους εκμευταλευόμενοι τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας.