ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΩΝ ΝΑΙ ΣΤΟ ΟΧΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ - Μίκης Θεοδωράκης

31.10.2011Το ΟΧΙ του 1940 είναι μια από τις ιερότερες παρακαταθήκες του Ελληνικού Έθνους. Ένα ιδεώδες που θα πρέπει να το σεβόμαστε, όχι μόνο με γιορτές και παράτες αλλά με την καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά και που κυρίως θα πρέπει να το σέβεται και να το τιμά με τη στάση της και κάθε της πράξη η Εξουσία. Το ΟΧΙ είναι κανόνας ζωής για τους κοινούς θνητούς και μέτρο αξίας και εντιμότητας για τους αξιωματούχους. Κυρίως όταν πρόκειται για θέματα και περιπτώσεις που αφορούν την τιμή και τα συμφέροντα του Λαού.

Ο φερόμενος ως πρόεδρος της Δημοκρατίας και το Colpo Grosso.

Του καθηγητή οικονομικών Λιότσιου Σ.Βασίλη
‟Από όλους τους ανθρώπους, οι πιο κακοί και άξιοι της μεγαλύτερης τιμωρίας είναι εκείνοι που ενώ είναι οι ίδιοι ένοχοι, τολμούν και κατηγορούν γι αυτά άλλους”.
Ισοκράτης (Περί Αντιδόδεως, 14).

SOS.....Μαρτυρικές Πόλεις & Χωριά της Ελλάδος 1940 – 1 945:(κάντε κλίκ στά χωριά και πόλεις)

Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΗΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ.

“Τίποτε δεν κρίθηκε στην Ελλάδα, επειδή κάποια αναλώσιμα ανδρείκελα προσυπέγραψαν τα ταπεινωτικά κουρελόχαρτα της υποταγής”.του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/10/blog-post_7251.html
Χθες. ο πατριωτισμός χειραφετήθηκε. Η αγνή και αδούλωτη Ελληνική ψυχή, με όπλο την αξιοπρέπεια και τον οφειλόμενο σεβασμό στην υπερήφανη ιστορία αυτού του τόπου, έδειξε το πραγματικό της μπόι, και γι ακόμη μια φορά ταπείνωσε το ραγιαδισμό και την εθελοδουλία.Σήκωσε στα χέρια της τη γαλανόλευκη και ταπείνωσε με την αποφασιστικότητά της όλους εκείνους που δε την τίμησαν με τη δράση τους και με τη στάση τους, προειδοποιώντας την υφήλιο πως τίποτε δεν κρίθηκε στην Ελλάδα, επειδή κάποια αναλώσιμα ανδρείκελα προσφέρθηκαν και προσυπέγραψαν τα ταπεινωτικά κουρελόχαρτα της υποταγής.