Πως να πληρώσετε τους φόρους σε 12 άτοκες δόσεις

Μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε τον φόρο εισοδήματος με πιστωτική κάρτα. Την ώρα που το Δημόσιο δίνει στους φορολογούμενους τη δυνατότητα να πληρώσουν την οφειλή τους στην εφορία σε 7 δόσεις -με την προϋπόθεση ότι έχουν εισόδημα κάτω από 60.000 ευρώ-, οι τράπεζες προσφέρουν μέχρι 12 άτοκες δόσεις.

όχι ρε πούστη μου....Έρχεται φόρος… ακινησίας στα ΙΧ

Όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκοπεύουν έως τα τέλη του 2012 να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους θα κληθούν να πληρώσουν, καθώς η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα, παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής.
Όπως αναφέρει η Ημερησία, εξετάζεται παράλληλα η άμεση αναδιάρθρωση των τεκμηρίων, η κατάργηση του Φόρου Πολυτελείας, αλλά και η παράταση του εκτελωνισμού οχημάτων Euro4 με χαμηλό συντελεστή.

Δωρεάν βουτιές στις καλύτερες παραλίες της Αττικής !!!Free swim at the best beaches of Attica !


Κακιά θάλασσα .Kερατέας (http://el.wikipedia.org)
Μετά από ένα βαρύ χειμώνα στην Αττική και από ασυνήθιστα πολλές βροχοπτώσεις, υποδεχόμαστε το καλοκαιράκι με ακόμη μεγαλύτερη λαχτάρα απ’ ό,τι συνήθως –καθ’ ότι είμαστε λαός που αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα και δεν τα πάει καλά με τη συννεφιά και τις βροχές.Και μην ακούσουμε κανέναν να παραπονιέται για τον καύσωνα που ήρθε νωρίς και τις υψηλές θερμοκρασίες, γιατί άλλα λέγατε πριν από μερικές μέρες που έβρεχε. Ούτε να γκρινιάξετε για την πολυκοσμία στις παραλίες ή για τα τσουχτερά –σε αρκετές περιπτώσεις- εισιτήρια στις οργανωμένες παραλίες.

SOS....Γιατί καίνε τα νησιά μας;

Κωνσταντίνος Χολέβας Πολιτικός Επιστήμων.
Θαυμάζω το θάρρος  του κ. Ν. Δένδια που παραδέχθηκε δημοσίως αυτό που όλοι σχεδόν υποψιαζόμασταν. Ότι οι φωτιές στη Χίο και σε άλλα νησιά μας είναι αποτέλεσμα εμπρησμού και γενικότερα κακόβουλου σχεδιασμού.  Δεν χρειάζεται αν είναι κανείς ντεντέκτιβ για να σκεφθεί ότι ο κυριώτερος ύποπτος είναι η Τουρκία, ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου. Αλλά και άλλες χώρες κατά καιρούς έχουν δράσει εις βάρος μας. Αρκεί να θυμηθούμε τις δηλώσεις του κ. Βύρωνα Πολύδωρα ότι κατά τις μεγάλες πύρινες καταστροφές του 2007 είχαν συλληφθεί Σκοπιανοί πράκτορες.

....λέω εγώ τώρα,Μπορεί να αλλάξει η κατάσταση χωρίς κοινωνική εξέγερση;…


Μοναδικός δικαιολογητικός λόγος και σκοπός της ύπαρξης του Κράτους (ως λαϊκής οργανωτικής δομής) είναι η κοινωνία. Δηλαδή η εξασφάλιση της συνοχής της, της προστασίας της, της ανάπτυξή της, της εδραίωσης κοινωνικής δικαιοσύνης κ.λ.π. Αιτία λοιπόν της ύπαρξης του Κράτους είναι η προστασία και η εξυπηρέτηση της Κοινωνίας και όχι η εξαθλίωσή της. Κράτος που εξαθλιώνει την κοινωνία, δεν…. 

έχει λόγο ύπαρξης.