Βία δεν είναι οι απόψεις και τα σχόλια των blogs !

Βία είναι η ανεργία, βία είναι η φτώχεια, βία είναι η ανασφάλεια, βία είναι η κακή παιδεία, βία είναι το ανάλγητο κράτος, βία είναι η έλλειψη υπερηφάνειας, βία είναι η τσακισμένη μου αξιοπρέπεια, βία είναι η ταυτότητα του επαίτη που μου φορτώσατε, βία είναι η μιζέρια που με καταδικάσατε, βία είναι το χαμόγελο που μου πήρατε από τα χείλη, βία είναι που δεν μπορώ να δώσω στα παιδιά μου αυτά που τους αξίζουν, βία είναι που ντρέπομαι για την κατάντια της πατρίδας μου, βία είναι που δεν κάνω πια όνειρα.
Βία είναι που δεν μπορώ να κλείσω αυτόν τον κατάλογο…     ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ποιος κοιμάται ;

Στην αρχή ήταν η Ελλάδα με τα “δυσθεώρητα” ελλείμματα και τον “εκτροχιασμό” του δημόσιου χρέους της.
Έπειτα άρχισαν να χτυπάνε οι καμπάνες για την Ιρλανδία, το (εδώ γελάνε) “οικονομικό θαύμα” του καπιταλισμού.
Πολύ σύντομα το πρόβλημα άρχισε να διευρύνεται επικίνδυνα, όταν στο χορό των αναστενάρηδων προστέθηκε και η Πορτογαλία. Άρχισαν τότε να αχνοφαίνονται τα πρώτα μαύρα σύννεφα που προμήνυαν την καταιγίδα που ερχόταν.

Στα χέρια των ανταρτών η Τρίπολη. Το τέλος του Καντάφι. (Βίντεο) 42 YEARS

Οι λίβυοι αντικαθεστωτικοί συνέλαβαν τη νύχτα δύο γιούς του Μουαμάρ Καντάφι, τον Σαΐφ αλ Ισλάμ και τον Μωχάμεντ, κατά την επέλαση των δυνάμεών τους στην Τρίπολη, όπως ανέφεραν επικεφαλής τους. Ο εισαγγελέας του Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, Λουις Μορένο Οκάμπο, επιβεβαίωσε ότι ο Σαΐφ αλ Ισλάμ, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον πατέρα του για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, έχει συλληφθεί.Το καθεστώς Καντάφι φαίνεται να καταρρέει δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.