Ο Δάσκαλος της οργισμένης Ελλάδας!...

Γράφω με οργή, γιατί «οι μη οργιζόμενοι, εφ' οις δει, ηλίθιοι δοκούντες είναι», όσοι δεν οργίζονται γι'αυτά που πρέπει είναι ηλίθιοι, ορίζει ο Αριστοτέλης.
Τι είδαμε τις προάλλες στο Τ.V.
Έναν αξιολύπητο πρωθυπουργό της Ελλάδας, με ύφος ψοφοειδές και βλέμμα δουλόφρονος, να επιδίδεται σε δακρύβρεχτες καημενολογίες.Και δίπλα του την υπερφίαλη νεοναζίστρια Μέρκελ, να μην μπορεί να συγκρατήσει την σιχασιά της για τους φυλετικώς υποδεέστερους πτωχοζήτουλες των Βαλκανίων.

sos....Τι σηματοδοτεί το λιντσάρισμα του προξένου των ΗΠΑ από την Αλ-Κάιντα στην Βεγγάζη;

Γράφουν οι Paul Joseph Watson και Κurt Nimmo
από το Ιστολόγιο Prison Planet
Παρά τις αρχικές πληροφορίες σε διάφορα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το Προξενείο των ΗΠΑ στην Βεγγάζη της Λιβύης χτυπήθηκε από ρουκέτα, νέα ντοκουμέντα, κυρίως φωτογραφίες, αποδεικνύουν ότι ο πρόξενος των ΗΠΑ, J. Christopher Stevens, σκοτώθηκε από όχλο ισλαμιστών που τον λιντσάρισε, γεγονός που καταδεικνύει τις ολέθριες συνέπειες της στρατιωτικής επέμβασης της κυβέρνησης Obama στη Λιβύη και του τότε εξοπλισμού των ίδιων ακριβώς ατόμων που πραγματοποίησαν τη σημερινή επίθεση.

Ναι ρεεεεεεεε...Είμαι ένας μικροαστός.

Είμαι ένας μικροαστός. Που η μάνα μου μ' έμαθε να σέβομαι τον δίπλα μου, κοπίασε για να με σπουδάσει, δεν έκλεψε ποτέ και ήταν θρησκευόμενη. Τα έθιμα της χώρας μου γενικά τα κρατούσα άσχετα αν πολλές φορές τα κορόϊδευα. Υπηρέτησα κανονικά στο στρατό, δουλεύω από τότε που τελείωσα το μεταπτυχιακό κι έκανα οικογένεια χωρίς να μου χαρίσουν τίποτα.Όπως και χιλιάδες άλλοι τίμιοι συμπολίτες μου.Μια ημέρα ξύπνησα και συνειδητοποίησα τα ακόλουθα: