SOS.....Πιο βρώμικα τα κινητά απ’ την… τουαλέτα

Την επόμενη φορά που θα απλώσετε το χέρι για να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας, ίσως πρέπει να το καθαρίσετε πρώτα. Και αυτό, διότι μία νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι το μέσο κινητό έχει περισσότερα βακτήρια απ’ όσα μια… τουαλέτα. 
Την μελέτη πραγματοποίησε ο… «δρ Μικρόβια» (σ.σ. στις ΗΠΑ τον αποκαλούν Dr. Germ), δηλαδή ο μικροβιολόγος δρ Τσαρλς Γκέρμπα, καθηγητής στο Κολέγιο Γεωργίας & Επιστημών Ζωής και στο Τμήμα Μικροβιολογίας & Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα

WOW....."Αόρατοι" φακοί εξαφανίζουν τη μυωπία !

Δέκα λεπτά αρκούν πλέον για να απαλλαγεί κάποιος από τη μυωπία του.

Νέα χειρουργική μέθοδος...επιτρέπει στους μύωπες να πουν «αντίο» στα γυαλιά οράσεως και τους φακούς επαφής χωρίς να υποστούν επέμβαση με λέιζερ.Η τεχνική παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Διεθνές Οφθαλμολογικό Συνέδριο. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή καινοτομία που επιτρέπει ακόμα και σε αυτούς που έχουν εξαιρετικά λεπτούς κερατοειδείς να τη δοκιμάσουν.Η επέμβαση γίνεται με τη χρήση πρωτοποριακών φακών επαφής που είναι λεπτότατοι και κατασκευασμένοι από υλικό συμβατό με τη δομή του ματιού.

Χρέος και εξοπλισμοί: Πως μας πούλησαν "σκουπίδια" για "χρυσάφι"! Απίστευτα στοιχεία...

Πολύ μεγάλη συζήτηση έγινε για την επιβάρυνση των εξοπλισμών που αγόρασε η Ελλάδα, στην υπόθεση του χρέους. Η συζήτηση ήταν πολύ έντονη στην αρχή της κρίσης,αλλά όσο ο χρόνος περνούσε τόσο ατονούσε. Δεν ήταν τυχαίο. Οι ευθύνες και των δύο πρώην μεγάλων κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, είναι κολοσσιαίες.