Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ο Μαρινάκης αναλαμβάνει τα χρέη του Alter!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΘΑ ΒΑΛΕΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ!
Σε ό,τι αφορά τα χρέη τώρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με κύριους αρωγούς το Argo Fund, τον Γ. Κουρή και τον εφοπλιστή Χ. Βαφειά (είναι ήδη μέτοχος στο κανάλι) θα αναλάβουν να καλύψουν, μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, τη "μαύρη τρύπα" του σταθμού.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.......

Εμείς έχουμε την τιμή να ανήκουμε σε έναν λαό δυσκολοκυβέρνητο όπως μας χαρακτήρισε ο… "φιλέλληνας" Κίσιντζερ ανήκουμε σε έναν λαό που δεν δεχότανε φαραώ και ελέω θεού μοναρχίες αλλά δημιούργησε συστήματα πολιτικά και εφηύρε τον όρο πόλη κράτος και πολίτης. Ανήκουμε σε έναν λαό που δημιούργησε την δημοκρατία και αμφισβήτησε τα ιερατεία και τους μύθους μέσω των φιλοσόφων του! ......εδώ και χρόνια δεν ζούμε σε ένα κόσμο επιφανειακά ελεύθερο αλλά με όλες τις επιλογές προκαθορισμένες μήπως αυτοί που εκλέγουμε δεν είναι τραγικά ίδιοι στις πολιτικές τους σαν να παίρνουν από αλλού εντολές;

SOS ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΕΡΟ

Ø       ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΝΕΡΟ και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.. Ένα πανάκριβο φίλτρο που μπορεί να αφαιρέσει ‘’τριχλωροαιθάνιο ‘’ από το νερό σας , είναι παντελώς άχρηστο αν το νερό σας δεν περιέχει το ρύπο αυτό!
Σύμφωνα με την Ευρωπαική νομοθεσία η ποιότητα νερού πρέπει να πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές:
 

Γ. Νταλάρας στην Ηürriyet: "Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του"!!!


Ο Γιώργος Νταλάρας έστειλε μηνύματα "ειρήνης και φιλίας" προς τους Τούρκους, στη συνέντευξη του στην εφημερίδα Hürriyet και εξέπληξε με τις δηλώσεις του για το Αιγαίο και την Κύπρο, γεγονός που φαίνεται να ικανοποίησε τους γείτονες μας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής τόνισε πόσο μοιάζουν οι λαοί της Ελλάδας και της Τουρκίας και δήλωσε «χιλιάδες χρόνια ζούμε μαζί, Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη.

SOS Γεύμα αλυσίδας ταχυφαγείων χωρίς να αποσυντίθεται... 6 μήνες μετά την αγορά


Έξι μήνες άθικτο παρέμεινε ένα γεύμα "Happy Meal" των ταχυφαγείων "McDonald's" ύστερα από έρευνα μιας φωτογράφου που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Daily Mail.
3 μήνες μετά την αγορά (photo: Daily Mail)
Κ"Αγόρασα το γεύμα στις 10 Απριλίου και το έφερα στο σπίτι ώστε να δω πόσο θα κρατήσει. Επέλεξα τη συγκεκριμένη εταιρεία ταχυφαγείων καθώς ήταν κοντά στο διαμέρισμά μου. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι το γεύμα δε μύριζε καθόλου και τη δεύτερη μέρα τα σκυλιά μου έπαψαν να το περιτριγυρίζουν", είπε η φωτογράφος στην αγγλική εφημερίδα.
Και ενώ περίμενε πως σε λίγες μέρες το φαγητό θα είχε αρχίσει να αποσυντίθενται τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη προκαλώντας της μεγάλη έκπληξη.
"Όταν πέρασαν δύο εβδομάδες διαπίστωσα ότι κάτι παράξενο συμβαίνει με το γεύμα. Οι πατάτες είχαν συρρικνωθεί ελάχιστα όπως και το burger ωστόσο τίποτα άλλο δεν άλλαξε. Μετά από έξι μήνες το φαγητό είναι πλαστικό στην αφή και έχει λάμψη ακρυλικού. Η μόνη διαφορά ήταν πως είχε σκληρύνει σαν πέτρα", πρόσθεσε η κ. Davies.
Από την πλευρά της, η εταιρεία μέσω της εκπροσώπου Danya Proud ανέφερε: "Δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια ξενόφερτη άποψη και εντελώς λανθασμένη".
Πηγές: dailymail.com, cosmo.gr
Διαβάστε περισσότερα: http://agrogreco.blogspot.com/2010/10/6.html#ixzz1VXqD6Lax

Tango.Fr.Ger


Εθαψαν το ευρωομόλογο

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΖΙ
Την προσήλωσή τους στο «μαστίγιο» της σκληρής δημοσιονομικής πειθαρχίας αλλά και την εναντίωσή τους στο «καρότο» του ευρωομολόγου και της ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, διεμήνυσαν χθες Μέρκελ και Σαρκοζί.Θέλει δύο για να χορέψεις τανγκό. Οι υπόλοιποι 15 στην ουρά... Υπό το βάρος της πρόσφατης κλιμάκωσης της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους και της αναταραχής στις διεθνείς αγορές, οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν χθες στο Παρίσι, αποκαλύπτοντας τα σχέδιά τους για την πορεία της ευρωζώνης προς την οικονομική ολοκλήρωσή της, που, όπως είπαν, θα...

την προστατεύσει σε περιπτώσεις κρίσεων.