Ριχάρδος: Συνελήφθη ο γνωστός ενεχυροδανειστής – Το κύκλωμα με τον χρυσό

 


Ριχάρδος

Σημειώνεται, ότι εκτός από τις μέχρι στιγμής 59 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ποσότητες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.

Αρχηγικό στέλεχος του ενός από τα δύο μεγάλα κυκλώματα λαθρεμπορίας χρυσού που εξαρθρώθηκαν φέρεται να είναι σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 51χρονος ιδιοκτήτης αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων, Ριχάρδος που συνελήφθη, μαζί με άλλα 58 άτομα, για αυτή την πολύκροτη υπόθεση.Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο γνωστός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του ιδιοκτήτης ενεχυροδανειστηρίων, Ριχάρδος κατηγορείται ότι συγκέντρωνε, μαζί με συνεργάτες του, μεγάλες ποσότητες χρυσού τόσο από τα καταστήματά του, όσο και από άλλα ενεχυροδανειστήρια και στη συνέχεια τις διοχέτευε στην Τουρκία και σε άλλες χώρες.

Η αστυνομία έχει κάνει «φύλλο και φτερό» τόσο τα γραφεία της επιχείρησής του, όσο και την πολυτελή οικία του στα νότια προάστια.

Παράλληλα, στο ένα κύκλωμα φέρεται να έχει καίριο ρόλο και ένας γνωστός χρυσοχόος.Στην υπόθεση, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, εμπλέκονται και άλλοι ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων, αλλοδαποί και άτομα του κοινού ποινικού δικαίου.Σημειώνεται, ότι εκτός από τις μέχρι στιγμής 59 συλλήψεις, έχουν κατασχεθεί ποσότητες χρυσού και ασημιού, καθώς και όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και πλήθος χρυσαφικών.Η επιχείρηση για την εξάρθρωση των δύο κυκλωμάτων πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου με τη συνδρομή υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς και της ΕΚΑΜ.Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ η παρουσίαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει το απόγευμα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
https://kataggelo.gr/17148/richardos-synelifthi-o-gnostos-enechyrodaneistis-to-kykloma-me-ton-chryso/?fbclid=IwAR0Gwz6HbSEKRHNOKo4nVNKNqKq0ZpVi6LMb9KjPJKAkpkyROZYEHzkv3tw

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

Δείτε το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ:
Ο καιρός επιδεινώνεται από την Πέμπτη (29/11/2018) με κύρια χαρακτηριστικά τους θυελλώδεις βοριάδες, κυρίως στα ανατολικά, την αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τα χιόνια στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.
Πιο αναλυτικά ο καιρός:
1. Από το απόγευμα της Τετάρτης (28-11-2018)
Α. Θυελλώδεις βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 και πιο αργά το βράδυ τοπικά 9 μποφόρ στο Θρακικό και το βόρειο Αιγαίο.
Β. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και τη νύχτα στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς που βαθμιαία θα ενταθούν και τη νύχτα θα χιονίσει σε ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και Θράκης (πάνω από τα 500 μέτρα).
2. Την Πέμπτη (29-11-2018)
Α. Θυελλώδειςβόρειο άνεμοι σε όλη τη χώρα. Στο Αιγαίο, θα φτάσουν τα 9 και πιθανώς τοπικά τα 10 μποφόρ.
Β. Χιόνια θα πέσουν κατά τόπους πολύ πυκνά στα ορεινά και σε ημιορεινά της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής και Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, της κεντρικής και ανατολικής Πελοποννήσου. Νωρίς το πρωί θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και στα ορεινά της Δυτικής Ελλάδας. Ενδεικτικό υψόμετρο χιονόπτωσης στα βόρεια θα είναι πάνω από 300 μέτρα, στα κεντρικά πάνω από τα 500 μέτρα και στα νότια πάνω από 700 μέτρα. Από αργά το απόγευμα τα χιόνια στην Μακεδονία θα εξασθενήσουν.>Γ. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται από χαλάζι θα εκδηλωθούν στα νότια, κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια που βαθμιαία μέχρι τη νύχτα θα περιοριστούν στα δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Δ. Παγετός τη νύχτα στα βόρεια ηπειρωτικά. 

https://www.notia.gr/2018/11/ektakto-deltio-epideinosis-toy-kairoy/