ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έτσι πήραν μίζα και οι Γερμανοί πολιτικοί από τα υποβρύχια!


 ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ!
Γι’ αυτο πιέζουν για κυβερνηση πασοκοθεοδωράκηδων!
Όσο περισσότεροι μάρτυρες μιλούν για τις μίζες των εξοπλιστικών, τόσο περισσότερο ξετυλίγεται το...
κουβάρι της διαπλοκής και οι διαδρομές του μαύρου χρήματος το οποίο δεν κατέληγε μόνο σε Έλληνες πολιτικούς αλλά και σε ξένους.Από τις καταθέσεις των κατηγορουμένων στην υπόθεση των υποβρυχίων προκύπτει ότι η πολυδαίδαλη διαδρομή των χρημάτων από τις μίζες κατέληγε και σε Γερμανούς πολιτικούς, οι οποίοι βρέθηκαν σε καθεστώς πανικού όταν η ελληνική δικαιοσύνη άρχισε να ξεδιπλώνει τα σκάνδαλα των εξοπλιστικών. Ένας από τους ανθρώπους κλειδιά στη Γερμανική βιομηχανία το όνομα του οποίου φιγουράρει και στην περίφημη ΟΜΑΔΑ ΚΥΚΛΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ που κανόνιζε τις μίζες για τα οπλικά συστήματα είναι αυτό του Hermann Graf von Pückler.O von Pückler ήταν κομματικός φίλος του Franz Josef Strauss και μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης της εταιρείας Eurotechnik GmbH. Είχε γίνει γνωστός ως μεσάζων για να κλείνουν δουλειές για τη γερμανική βιομηχανία στο εξωτερικό.Και βέβαια ήταν ο άνθρωπος που χρηματοδοτούσε τις προεκλογικές εκστρατείες Γερμανών πολιτικών μεταξύ των οποίων ο Μάρτιν Σούλτς και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ.
Άλλωστε είναι γνωστές οι σχέσεις του Σρέντερ με το σύστημα και τη διακυβέρνηση Σημίτη και ο ρόλος που έπαιξε ο Γερμανός πρώην καγκελάριος για να μπει η Ελλάδα στην Ο.Ν.Ε.
Δείτε ποια είναι η διαδρομή των «χρυσών» μιζών:
Η Ferrostaal έδωσε για τα υποβρύχια έμβασμα 24 εκατομμυρίων ευρώ στον εφοπλιστή Μιχάλη Ματαντό ο οποίος βεβαίως ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα εξαπάτησης των Γερμανών, αλλά έχει παραδεχθεί τα εμβάσματα.
Ο Ματαντός με τη σειρά του έστειλε έμβασμα 24 εκατ. ευρώ σε κάποιο κύριο κ. Demirdjian, ο οποίος σύμφωνα με τις καταθέσεις του Ματαντού είναι εκπρόσωπος ναυτιλιακής εταιρείας στη Σαουδική Αραβία και θα παρήγγειλε εμπορικά πλοία στην Ελλάδα. «Το γεγονός ότι ποτέ δεν ιδρύθηκε καμία ανάλογη εταιρία Σαουδικής Αραβίας, καθώς και το γεγονός ότι η όλη ιδέα των σκαφών με σημαία Σαουδικής Αραβίας ήταν επινόημα της “FERROSTAAL”/“ΟΜΑΔΑΣ Α” για να με εξαπατήσουν στο να πραγματοποιώ πληρωμές,το συνειδητοποίησα με μεγάλη καθυστέρηση, όταν πλέον η υπόθεση άρχισε να λαμβάνει στον τύπο μορφή “σκανδάλου”, και πάντως πολύ μετά τη λήξη της συνεργασίας μου με τη “FERROSTAAL”», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Ματαντός στην απολογία του.Η διαδρομή του χρήματος έχει και συνέχεια.
Ο Demirdjian προωθούσε τα χρήματα στον Hermann Graf von Pückler, βασικό χρηματοδότη τόσο του Σρέντερ, όσο και του Μάρτιν Σοuλτς, κάτι που είχε παραδεχθεί και ο ίδιος.Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Pückler μετά την πτώση του SPD χρηματοδοτούσε τόσο την Άνγκελα Μέρκελ όσο και τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι η ελληνική δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο με εγγύηση 500.000 ευρώ τελικά τον Μιχάλη Ματαντό, ενώ ποτέ δεν αναζήτησε τις διαδρομές των εμβασμάτων του Demirdjian.Τα ερωτήματα που εύλογα γεννώνται είναι τα ακόλουθα:
-Ματαντός και Demirdjian που είναι;
-Έχουν κάνει κάποια συμφωνία με τις γερμανικές αρχές α λα Χριστοφοράκου;


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2015/10/blog-post_79.html#ixzz3nRWJUQh6

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!! ΈΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ… ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ “ΦΤΥΝΟΥΝ” ΤΙΣ ΗΠΑ: ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ISIS ΚΑΙ ΑΛ ΝΟΥΣΡΑ

Μετά την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ που κάλεσε τη Ρωσία να τη βοηθήσει προκειμένου να εξουδετερώσει την απειλή των τζιχαντιστών,τώρα βοήθεια από τη Μόσχα ζητούν και οι Κούρδοι της Συρίας (YPG) για να καταπολεμήσουν αφενός τον ISIS, αλλά και την τρομοκρατική οργάνωση Αλ Νούσρα, η οποία είναι παρακλάδι της Αλ Κάιντα.Πρόκειται για μία σοβαρή εξέλιξη, καθώς οι Κούρδοι της Συρίας έως τώρα πόνταραν μόνο στη βοήθεια από τις ΗΠΑ και αυτή ήταν σημαντικά περιορισμένη, αφενός γιατί οι τζιχαντιστές εξυπηρετούσαν τα σχέδια της Ουάσιγκτον και αφετέρου γιατί η Τουρκία θεωρεί τους Κούρδους εχθρούς και προκειμένου να επιτρέψει στις ΗΠΑ να χρησιμοποιούν τις βάσεις της είχε θέσει ως όρο να μην βοηθηθεί το YPG.

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ, ΜΕΙΩΣΗ Ή ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ




- Ιδιοκτήτες ακινήτων με πολύ χαμηλά εισοδήματα ή αναπηρία, τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, δικαιούνται έκπτωση 50% από το φόρο ή πλήρη απαλλαγή
- Το μισό φόρο θα πρέπει να καταβάλουν άγαμοι με ετήσιο εισόδημα έως 9.000 ευρώ με προϋπόθεση η αξία της ακίνητης περιουσίας να μην υπερβαίνει τις 85.000 ευρώ
- Από το σύνολο του ΕΝΦΙΑ απαλλάσσονται οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι και τα άτομα με ειδικές ανάγκες με ποσοστό άνω του 80% και εισόδημα ως 12.000 ευρώ που προσαυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για τη σύζυγο και κάθε προστατευόμενο τέκνο
Εκπτώσεις και μειώσεις δικαιούνται ιδιοκτήτες ακινήτων που θα κληθούν να πληρώσουν ΕΝΦΙΑ αρχής γενομένης από αυτό το μήνα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εκκαθαριστικά θα αναρτηθούν στο Taxis ως τις 20 Οκτωβρίου και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν την πρώτη δόση ως το τέλος του μήνα και να εξοφλήσουν σε πέντε δόσεις, δηλαδή ως το Φεβρουάριο του 2016.Οι εκπτώσεις που δικαιούνται οι ιδιοκτήτες και ορίζονται με το νόμο καθορίζονται με απόφαση της Γενικής Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Κατερίνας Σαββαίδου. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ καθορίζει τη διαδικασία χορήγησης των εκπτώσεων που προβλέπει ο νόμος για τον ΕΝΦΙΑ όπως για παράδειγμα σε μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα ή σε άτομα με χαμηλό εισόδημα.