Δείτε Ποιοι δήμοι θα προσλάβουν 40. 000 εποχιακο



Δείτε Ποιοι δήμοι θα προσλάβουν 40. 000 εποχιακούς.

Αυτοί είναι οι πρώτοι 577 που προσλαμβάνονται στη Δημόσια Τηλεόραση – Όλα τα ονόματα.

.Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο Οικονομικών και ο ειδικός διαχειριστής του παθητικού και ενεργητικού της πρώην ΕΡΤ ΑΕ, Γκίκας Μάναλης, μέσω της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας, τη λίστα με τα ονόματα όσων υπέβαλαν αίτηση για να εργαστούν στο μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης κι έχουν συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, τις επόμενες ημέρες θα... ανακοινωθούν τα ονόματα και τα μόρια όσων υπέβαλαν αίτηση με τη δεύτερη προκήρυξη. Οι αιτήσεις όσων δεν περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση, θα εξεταστούν στο πλαίσιο της δεύτερης προκήρυξης.
Τονίζεται επίσης οτι για την πρόσληψη απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών.Σε περίπτωση που δεν προσκομιστούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή αυτά που θα προσκομισθούν δεν αποδεικνύουν τα δηλωθέντα κριτήρια ή τις ιδιότητες πρόσληψης ο υποψήφιος διαγράφεται από τους οικείους πίνακες κατάταξης.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υφυπουργού κ. Παντελή Καψή "το 80% όσων προσληφθούν θα είναι άτομα που εργαζόταν στην ΕΡΤ και οι συμβάσεις τους στο μεταβατικό φορέα θα είναι δίμηνες και θα πληρώνονται με βάση το ενιαίο μισθολόγιο που ισχύει για τους δημόσιους υπαλλήλους της χώρας".
Δείτε τα ονόματα των επιτυχόντων ---> εδώ

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ,Ένα σύστημα απάτης.....

"From the depths",  William Balfour, 1905
Το καπιταλιστικό σύστημα είναι ένα σύστημα απάτης. Είναι δε, τόσο ανερυθρίαστοι οι υποστηρικτές του, που το ομολογούν κυνικά αρχής γενομένης από το θέμα των εκλογών.
Πρώτα από όλα έχεις Κοινοβουλευτική "Δημοκρατία"! Ψηφίζεις μία φορά ανά 4ετία θεωρητικά με ενισχυμένη αναλογική, εκλέγεις μία μειοψηφία που στα χαρτιά πλειοψηφεί, εκείνη διαπλέκεται με ένα μηχανισμό επιχειρηματικών στρατών, εναλλάσσεται με την αξιωματική αντιπολίτευση στα κυβερνητικά έδρανα, νομοθετεί εις βάρος σου, πριμοδοτεί τους ολιγάρχες, δεν λογοδοτεί για τα πεπραγμένα της, κληρονομεί την εξουσία στους απογόνους της.

ΑΝΤΙΔΩΡΟ

Από μια άποψη, ωστόσο, στάθηκα τυχερός. Γεννήθηκα σαράντα χρόνια κι εκατόν τρεις ημέρες νωρίτερα, το βράδυ μιας μελαγχολικής Παρασκευής. Έτσι είδα όλα τα σπουδαία κοσμοϊστορικά γεγονότα: την άνοδο και την πτώση του Γεωργίου Παπανδρέου, τα Ιουλιανά, την άνοδο και την πτώση της χούντας, την μεταπολίτευση και την δεκαετία του Καραμανλή, την αλλαγή και την άνοδο στην Ελλάδα ενός σοσιαλιστικού -έστω, σοσιαλδημοκρατικού- κόμματος. Αν γράφω σήμερα, αυτό το οφείλω στο κατηχητικό, στο σκάκι και στα "Κλασικά Εικονογραφημένα". Το πρώτο με έμπασε στον κόσμο των ιδεών και της ιδεολογίας, το δεύτερο με έμαθε να είμαι άνθρωπος της δράσης και το τρίτο μου έδειξε την αξία των παραμυθιών. Σήμερα έχω πια αντικαταστήσει το πρώτο με την Αριστερά και το τρίτο με βιβλία χωρίς εικόνες. Όμως είμαι περίεργος να μάθω, τι θα μπορούσε να είναι εικονογραφημένοι ο Μαρξ, ο Μπόρχες, ο Ντοστογιέφσκυ και ο Βάρναλης. Παρ' όλα αυτά, δεν έγινα ούτε αναρχικός, ούτε κυνικός. Με συγκινούν ακόμη οι ιδανικές σχέσεις των πραγμάτων και η φρίκη τους. Πιστεύω πως ο κόσμος δεν είναι έτοιμος ούτε για την παγκόσμια τάξη, ούτε για την παγκόσμια ελευθερία, ούτε για τον παγκόσμιο σοσιαλισμό. Γενικά, ζούμε στον βυθό μιας κρίσης. Αν με ρωτούσαν θα έλεγα πως προτιμούσα να γεννηθώ την Πρωτοχρονιά του 2001, όχι τόσο από πεποίθηση πως τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα όσο κύρια για λόγους συμμετρίας. [Θοδωρής Νικ. Αθανασιάδης, "Διάβαση" (Σάμος, 1985) - απόσπασμα από τον πρόλογο]
http://teddygr.blogspot.gr/