SUPER Παλιά επαγγέλματα που έχουν χαθεί!!!!

Με το πέρασμα των χρόνων, καθώς ο τρόπος ζωής , οι ανάγκες των ανθρώπων και ο τρόπος παραγωγής πολλών προϊόντων αλλάζουν, πολλά επαγγέλματα εξαφανίζονται ή αντικαθιστούνται από άλλα που έχουν να κάνουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Μερικά από αυτά είναι:

Αποκάλυψη: Η Τρόικα ολοκληρώνει το ολέθριο σχέδιο Σημίτη για τον αφελληνισμό του Αιγαίου!

Γράφει ο Δρ. Κυριάκος Τόμπρας.Το σχέδιο εκκένωσης των νησιών μας δεν είναι καινούργιο φρούτο.Η ΤΡΟΪΚΑ ανέλαβε την εργολαβία της εκτέλεσης του Β’ μέρους αυτού του σχεδίου, που αφορά την εκκένωση των ήδη κατοικημένων νησιών του Αιγαίου.Το Α’ μέρος όμως ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1996.
Πρόκειται για ένα ύπουλο σχέδιο για τον περιορισμό της υφαλοκρυπίδας και της ΑΟΖ και για την καθιέρωση γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, που σχεδιάστηκε το 1996, δια χειρός Σημίτη, μετά την κρίση των Ιμίων.

(δέν υπάρχει...)ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ"

Με μία παράγραφο που πέρασε στα ψιλά της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου της 16ης Δεκεμβρίου του 2011, ο τότε υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου και σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε τη δυνατότητα σε μεγάλες επιχειρήσεις να πετύχουν τεράστιες εκπτώσεις στο χαράτσι των ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ....