Εβραίος ερευνητής: «Τα εβραϊκά και αραβικά είναι Ελληνικά!»

Επί 30 έτη o μεγαλοφυής Εβραίος ερευνητής Joseph Isaac Jahuda συνέκρινε τις γλώσσες Εβραϊκή και Αραβική προς την Ελληνική Ομηρική. Εξέδωσε το 1982 στο Λονδίνο ένα βιβλίο 680 σελίδων με τίτλο Hebrew is Greek (Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά).

Δεν είναι αναλγησία, είναι απλά δολοφονία.

Αντίκρυσα τα πρόσωπά τους για πρώτη φορά τον Μάρτη, λίγο πριν το Πάσχα (βλέπε εδώ). Πρόσωπα πλημμυρισμένα από ελπίδα. Και λίγες στιγμές, μετά, τα είδα να λάμπουν, τις ψυχές τους να ζούν μιαν άλλη Ανάσταση από το σκοτάδι 7 μηνών που τους είχε η ΔΕΗ επιβάλλει.Κι' αντίκρυσα και χθές αυτά τα μάτια. Ούτε ελπίδα, ούτε καρτέρεμα. Ίσως νάξεραν πως ήταν  ψεύτικες -και ήταν τελικά- οι υποσχέσεις μου πως το σκοτάδι που επανήλθε, θα εξοστρακισθεί και πάλι από το μικρό τους σπιτικό. Η ΔΕΗ και ο εργολάβος-εκτελεστής των δολοφονικών της εντολών είχαν φροντίσει στο ακέραιο να εξοστρακισθεί δια παντός το φώς από τις καρδιές τους, αφαιρώντας τον μετρητή.

Αυτά είναι τα προγράμματα του ΟΑΕΔ

Συνολικά δεκατέσσερα προγράμματα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), για την ανάσχεση της ανεργίας και την ενίσχυση της απασχόλησης, παραμένουν αυτή την περίοδο ανοιχτά για υποβολή αιτήσεων.
Συγκεκριμένα

Πόσα παίρνει Ο ΝΕΡΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.............!!!!!

Ο υπάλληλος της Βουλής, ο νερουλάς που αλλάζει το νερό σε κάθε βουλευτή που παίρνει το λόγο από το Βήμα της Βουλής, παίρνει τα ίδια λεφτά πλέον με τον...Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, Σχεδόν 3 χιλιάρικα και μετά από 40 χρόνια υπηρεσίας!!!!Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ παίρνει σχεδόν 1300 ευρώ λιγότερα από τον παραπάνω κύριο με τα νερά μέσα στη Βουλή! 1600 ευρώ λιγότερα από τον κύριο αυτό παίρνει και ο Καθηγητής Πανεπιστημίου, ενώ ο γιατρός μετά από 10 χρόνια και ο οποίος έχει δαπανήσει άλλα σχεδόν 20 χρόνια για να γίνει γιατρός, παίρνει 1800 ευρώ λιγότερα από τον νερουλά της Βουλής!