Γυρίστε τον χρόνο πίσω... θα σας θυμίσει πολλά!

Η Google μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω, αφού μας θυμίζει τον ήχο του "παραδοσιακού" μόντεμ που χρησιμοποιήσαμε όλοι όταν το ίντερνετ μπήκε στη ζωή μας...
 Ακούστε τον ήχο που σίγουρα θα σας θυμίσει πολλά, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους απο το site: plektani.gr

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων......Why this is important.

Όχι στους πλειστηριασμούς ακινήτων των υπερχρεωμένων Ελλήνων

100,000
43,705
43,705 signers. Let's reach 100,000

Λέμε ΟΧΙ στην απελευθέρωση των πλειστηριασμών! Λέμε ΝΑΙ στην παράταση της αναστολής τους για 3 χρόνια με τους όρους που ισχύουν! Επειδή… Δεν έχουν εκλείψει οι κοινωνικοί και οικονομικοί λόγοι που υπαγόρευσαν την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση των πλειστηριασμών, αλλά αντίθετα έχουν επιδεινωθεί... Όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, άτομα ή μικροεπαγγελματίες, δεν μπορούν πλέον όχι μόνο να ανταποκριθούν στις δανειακές τους υποχρεώσεις, αλλά ούτε καν να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια… Η αγορά ακινήτων ήδη ασφυκτιά και μια μαζική εισροή ακινήτων προς πώληση θα καταλήξει σε μεγαλύτερη απαξίωσή τους…

Σου έκλεψαν το κινητό; Υπάρχει λύση...

Έχεις αποθηκεύσει στο κινητό σου τα πάντα: επαφές, κωδικούς, pin, φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές και άλλα ευαίσθητα δεδομένα. Το τηλέφωνο έκανε φτερά. Δεν αρκεί να μπλοκάρεις τη SIMκάρτα. Πρέπει να «κλειδώσεις» και το τηλέφωνο. Πώς γίνεται αυτό; H Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, προωθεί, ρύθμιση –η οποία θα ενταχθεί στον νέο κανονισμό γενικών αδειών της ΕΕΤΤ- σύμφωνα με την οποία οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα έχουν τη δυνατότητα να φράζουν όχι μόνο την κάρτα SIM αλλά και την ίδια τη συσκευή. «Κλειδί» για το… κλείδωμα, θα είναι ο σειριακός αριθμός IMEI που έχει κάθε συσκευή. Με το που θα δηλωθεί στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας η κλοπή και δοθεί ο κωδικός IMEI, (αναγράφεται τόσο πάνω στη συσκευή – συνήθως κάτω από την μπαταρία ή στο πακέτο αγοράς), το κινητό δεν θα μπορεί πλέον να λειτουργήσει σε κανένα από τα ελληνικά δίκτυα. Και τα τρία δίκτυα μπορούν να αναγνωρίσουν τον κωδικό της συσκευής όταν αυτό «επικοινωνεί» με το δίκτυό τους, οπότε η απενεργοποίηση θα είναι σχετικά εύκολη Υπάρχει βέβαια ένα ερώτημα για το αν το τηλέφωνο θα μπορεί να λειτουργήσει στο εξωτερικό. Το πότε ακριβώς θα δοθεί η δυνατότητα, θα ανακοινωθεί από τις εταιρείες και την ΕΕΤΤ. Όσο για εσάς, καλό είναι να καταγράψετε από τώρα σε κάποιο σημείο τον κωδικό «ταυτότητα» της συσκευής. 
Ευχαριθστούμε την Πηγή: www.deasy.gr