ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ....





ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ
  1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
  2. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ πχ 200
  3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8
  4. ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΑΣ

ΣΑΡΟΝ: ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ - SAROO: THE GREEK SPEAKING VILLAGE OF IRAN

Ταξιδευώντας στο Ιράν, συνάντησα κάπιον που επάνω που άκουσε ότι ήμουν Έλληνας, μου είπε την ακόλουθη συναρπαστική ιστορία. Στο Ιράν, στα βουνά κοντά στη Περσέπολη, υπάρχει ένα χωριό αποκαλούμενο Σάροο (Σάρον), όπου οι άνθρωποι μιλούν Ελληνικά μέχρι σήμερα. Μου είπε ότι επισκέφτηκε το χωριό ο ίδιος και άκουσε τους ανθρώπους εκεί να μιλάνε την Ελληνική γλώσσα. Η εξήγησή του ήταν ότι μετά που ο Αλέξανδρος επέστρεψε από τις Ινδίες, και αφού έκαψε την Περσέπολη, μερικοί από τους στρατιώτες του παρέμειναν πίσω και δημιούργησαν εκεί μιά αποικία ονόματι Σάρον.

ΑΙΔΩΣ.....Τα κόμματα πήραν 64 εκατ. ευρώ παράνομες επιχορηγήσεις! Τα πήρε και ο Τσίπρας που φωνάζει; Και η Αλέκα που λέει ότι είναι με τον φτωχό λαό;;

Τα κόμματα πήραν 64 εκατ. ευρώ παράνομες επιχορηγήσεις!
Πώς αρπάζουν κονδύλια με το τρικ της επιχορήγησης επί των προβλεπόμενων εσόδων του κράτους και όχι επί των πραγματικών «Πρωταθλητές» στο… πάρτι των μεγαλοοφειλετών προς το Δημόσιο είναι τα ίδια τα πολιτικά κόμματα, αφού μετά την αποκάλυψη του θέματος με τις προκλητικές αυξήσεις που λάμβαναν τα τελευταία χρόνια, τα κοινοβουλευτικά κόμματα στο σύνολό τους συμμετέχουν σε μια καλοστημένη «κομπίνα», αφού χρωστούν στο Δημόσιο δεκάδες εκατομμύρια από υπερβάσεις των χρηματοδοτήσεών τους, οι οποίες δεν επεστράφησαν ποτέ.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ Είπαν για τους Έλληνες!!!


Είπαν για τους Έλληνες…
Λόγια και εκφράσεις που ειπώθηκαν για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό από κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας ιστορίας. Θεία μοίρα τής Ελλάδος είναι να αγωνίζεται διά θέματα παγκοσμίου σημασίας.
ΜΑΞ. ΠΛΑΝΚ