Ο Ρώσος Πρόεδρος έδωσε εντολή: Προετοιμαστείτε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!;;


Σύμφωνα με πληροφορίες του ρωσικού υπουργείου Άμυνας ο Ρώσος Πρόεδρος Β. Πούτιν (ανώτατος άρχων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων κατά το σύνταγμα της χώρας ) έδωσε εντολή για προετοιμασίες που προσομοιάζουν με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.Η διαταγή αυτή...αφορούσε αποκλειστικά την «κλειστή ηγετική ομάδα του Κρεμλίνου» , και συγκεκριμένα τον υπουργό Άμυνας Στρατηγό Σεργκέι Σοϊγκού, τον επικεφαλής της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας Αντιπτέραρχο Βίκτορ Bondarev, τον διοικητή των πυραυλικών δυνάμεων Αντιστράτηγο Sergey Karakaev και φυσικά τον διοικητή της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών GRU, Αντιστράτηγο Igor Sergun.Σκοπός της αποστολής των ανωτέρω αξιωματούχων είναι η πλήρη και αποτελεσματική προετοιμασία των ρωσικών δυνάμεων στην Συρία. Επίσης η Συρία θα μετατραπεί σε μια «αδιαπέραστη ζώνη συγκρούσεων» , και στην πραγματικότητα θα γίνει το «νεκροταφείο του Ομπάμα» που θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ και της δυτικής συμμαχίας, αναφέρει η αμερικανική ιστοσελίδα .

Πέφτει το Χρηματιστήριο – Στο -30% η Εθνική Τράπεζα – Καταρρέει το ευρώ

xrimatistirio
Ξεπέρασε το -0,70% η πτώση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με αρνητική πρωταγωνίστρια την μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Ανοδικό κλίμα στα κυριότερα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ενώ το ευρώ υποχωρεί στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου.
Στις 11.43 ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 621,79 μονάδες με -0,70% και τζίρο στα 18,54 εκ. ευρώ.
Από τις τραπεζικές μετοχές η Εθνική στο -30%, η Πειραιώς στο -13%, η Alpha Bank στο +1,50% και η Eurobank στο -1%.Στις 11.12 ο Γενικός Δείκτης βρέθηκε στις 621,97 μονάδες με -0,67% και τζίρο στα 12,97 εκ. ευρώ.
Την άρση της αναστολής των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants) ΑΛΦΑΤΠ, από σήμερα 03 Δεκεμβρίου 2015, ανακοίνωσε το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνέχεια της ανακοίνωσης της «ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.» αναφορικά με τα νέα χαρακτηριστικά των warrants λόγω πραγματοποίησης της εταιρικής πράξης του Reverse Split στην υποκείμενη αυτών αξία.Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει επίσης τη συνέχιση αναστολής διαπραγμάτευσης των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (warrants) ΕΤΕΤΠ και ΠΕΙΡΤΠ, μέχρι την ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, σχετικά με την προσαρμογή των όρων τους, λόγω πραγματοποίησης της εταιρικής πράξης του Reverse Split στην υποκείμενη αυτών αξία.Το χρηματιστήριο του Λονδίνου ήταν στο +0,21% και της Φραγκφούρτης στο +0,44%.
Το ευρώ στην ισοτιμία του έναντι του δολαρίου ήταν στο 1,05702.
newsit.gr