ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»


«Τον Πάπα να καταράστε, γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού» - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός...
Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες. Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό!

(Frau Merkel, das Lächeln ist das Recht aller Völker, so klickte ich auf dem Bild) ..κα Μέρκελ,το χαμόγελο ειναι δικαίωμα όλων των λαών,γι αυτό κανε κλίκ στη φωτόγραφία σου (διαδώστε το, να φτάσει στη Γερμανία)




Aυτός είναι ο πιό φτωχός και πιο έντιμος πρόεδρος χώρας στον πλανήτη! Υποκλινόμαστε όλοι!

Aυτός είναι ο πιό φτωχός και πιο έντιμος πρόεδρος χώρας στον πλανήτη! Υποκλινόμαστε όλοι!
Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας!Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945δολαρίων και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός του είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΕΠΟΝΗ ΤΟΝ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ "ΕΘΑΨΕ" ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΩΝ;

Γιώργος Παπακωνσταντίνου, 27/9/2012: Παρέδωσα στο ΣΔΟΕ την λίστα που έλαβα από την Λανγκάρντ με τα ονόματα 2,000 Ελλήνων καταθετών στην Ελβετία. Την έλαβα στα τέλη του 2010!! Γιώργος Παπακωνσταντίνου, 6/6/2011: «Το ΣΔΟΕ δεν κατέχει κατάσταση με του Έλληνες φορολογούμενους, που διατηρούν καταθέσεις σε Τραπεζικά ιδρύματα του εξωτερικού και ειδικότερα στην Ελβετία»!!!! Τι μεσολάβησε λοιπόν μέσα σε 6 μήνες και ο κύριος Παπακωνσταντίνου έκανε την λίστα "γαργάρα";

Γιατί ρε αλήτες; Γιατί;

Τα τελευταία 24ωρα όλο και περισσότερα είναι τα email που φτάνουν στο tromaktiko, από απεγνωσμένους νέους σε ηλικία αναγνώστες. Κάθε φορά που διαβάζω τα email τους, μουδιάζει το κεφάλι μου. Θυμώνω, βράζω, πονάω. Πονάω για τη κατάντια που ζούμε, για τη κατάντια που μας επέβαλλαν. Δείτε την κραυγή απόγνωσης αυτής της γυναίκας ΕΔΩ

"Αυτές είναι οι τροφές που νικούν το χρόνο"


Δημήτρης Γρηγοράκης:
Ο γνωστός διατροφολόγος μας εξηγεί πως θα καθυστερήσουμε το χρόνο επιλέγοντας τις αποτελεσματικότερες αντιγηραντικές τροφές....
Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα μαγικό φίλτρο που θα διατηρούσε τη νιότη του; Η παράταση της νεότητας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί γυναίκες και άντρες από καταβολής κόσμου. Από την αρχαιότητα έως και τις σημερινές προσπάθειες να μείνουμε πάντα νέοι με οποιοδήποτε τίμημα…τα χρόνια περνούν και όπως δεν μπορούμε να σταματήσουμε το χρόνο έτσι δε μπορούμε να σταματήσουμε τη  φυσική συνέπεια που έχει στον οργανισμό μας και το σώμα μας. Ωστόσο η σωστή διατροφή μπορεί να μας βοηθήσει να καθυστερήσουμε αυτή τη συνέπεια. Επιπλέον η επιστημονική έρευνα σχετικά με το κατά πόσον κάποιες εξελίξεις είναι προβλέψιμες και βελτιώσιμες συνεχίζεται με πολλά εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά στον τομέα της αντιγήρανσης.