Είσαι άνεργος κάτω των 29 ετών; - Σε ενδιαφέρει...


Ανοίγει το πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας.
Μετά τις εξαγγελίες των συναρμόδιων υπουργείων για το πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας, αναλαμβάνει δράση ο ιδιωτικός τομέας για να προωθήσει το πρόγραμμα. Αν λοιπόν είστε νέοι κάτω των 29 ετών, μπορείτε από τώρα να εκδηλώσετε ενδιαφέρον συμπληρώνοντας ένα «ηλεκτρονικό» βιογραφικό και να διεκδικήσετε μια από τις 45.000 επιδοτούμενες θέσεις. Αν είστε απόφοιτος λυκείου θα αμείβεστε με 400 ευρώ ενώ αν έχετε πτυχίο πανεπιστημίου με 460 ευρώ.Το μεγαλύτερο πρόγραμμα προϋπολογισμού 160 εκατ. ευρώ, δίνει επιταγή εισόδου στην αγορά εργασίας σε 45.000 ανέργους ηλικίας έως 29 ετών και προβλέπει κατάρτιση έως και 100 ώρες και τοποθέτηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα ως «πρακτικά ασκούμενων» για απόκτηση πρώτης εργασιακής εμπειρίας.

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ......


Ο Καπερνάρος για τις Σκουριές


Κοινή δήλωση έκαναν πριν από λίγο, για τα επεισόδια στις Σκουριές, οι βουλευτές των ΑΝΕΛ Βασίλης Καπερνάρος και Σταυρούλα Ξουλίδου.
Η δήλωση έχει ως εξής:
«Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε τις αθλιότητες και τους κάθε είδους τραμπουκισμούς των πολιτικών που θεωρούν ότι επειδή αυτοί είναι υποτελείς και υπόδουλοι, έτσι είναι και ο ελληνικός λαός.