....Βόμβα Σαρκοζί: Δεν αποκλείω δημοψήφισμα για έξοδο της Γαλλίας από την Ε.Ε.

 

Βόμβα Σαρκοζί: Δεν αποκλείω δημοψήφισμα για έξοδο της Γαλλίας από την Ε.Ε.

Βόμβα έριξε ο Νικολά Σαρκοζί. O Γάλλος πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος για το χρίσμα της Δεξιάς, δηλώνει πως δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!O πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ανακοίνωσε στις 22 Αυγούστου την υποψηφιότητά του στις προκριματικές εκλογές της Δεξιάς ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2017, σε μηνύματα που ανήρτησε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.Επιχειρώντας την επάνοδό του στο πολιτικό προσκήνιο αλλά και στην προεδρία της χώρας, ο Σαρκοζί έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις σχετικά με το… ευρωπαϊκό μέλλον της Γαλλίας.Συγκεκριμένα δήλωσε πως εφόσον εκλεγεί πρόεδρος δεν αποκλείει την διενέργεια δημοψηφίσματος για την Γαλλική παρουσία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν πρέπει να μπαίνουμε στη θέση να φωνάζουμε «δημοψήφισμα»»

«Δεν αποκλείω εξ’ ορισμού το δημοψήφισμα. Ωστόσο η λύση για τα προβλήματα στην Ευρώπη δεν είναι το δημοψήφισμα. Δεν πρέπει να μπαίνουμε στη θέση να φωνάζουμε «δημοψήφισμα»».
http://www.tribune.gr/world/news/article/284933/vomva-sarkozi-den-apoklio-dimopsifisma-gia-exodo-tis-gallias-apo-tin-e-e.html

.Ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα - Κατατέθηκε στη βουλή

Πρώτη καταχώρηση: 23/09/2016 - 18:46

Τελευταία δημοσίευση: 08:08Πολιτική
Ολόκληρο το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα - Κατατέθηκε στη βουλή
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υπο-δόσης των 2,8 δισ. ευρώ.
Το νομοσχέδιο, με τις επείγουσες ρυθμίσεις των υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων, εισάγεται προς επεξεργασία στις αρμόδιες επιτροπές την ερχόμενη Δευτέρα και αναμένεται να ψηφιστεί την Τρίτη από την Ολομέλεια.

Διαβάστε εδώ το σχέδιο νόμου 
Διαβάστε εδώ την αιτιολογική έκθεση

Διαβάστε επίσης

Βόμβα από το ΔΝΤ: Ζητά νέα μείωση στις συντάξεις