Με ποιο τρόπο ενδέχεται να βγεις σύντομα από τον Τειρεσία, αν η Τράπεζα σου βγάλει διαταγή πληρωμής

Αν η Τράπεζα εκδώσει εναντίον σου διαταγή πληρωμής και σου την κοινοποιήσει εγκαίρως (εντός διμήνου από την έκδοσή της), σε έχει φέρει προ τετελεσμένων. Με το που σου κοινοποιείται, έχεις αυτομάτως μπει στην Τειρεσίας AE , με μια διαδικασία που δεν ενδιαφέρει να αναλύσω. Στην Τειρεσίας ΑΕ εμφανίζονται η διαταγή πληρωμής και το ποσό που με αυτή επιτάσσεσαι να καταβάλεις στην τράπεζα. Μόλις περάσουν 3 ημέρες από την κοινοποίηση της διαταγής πληρωμής, η τράπεζα μπορεί να προχωρήσει σε κατάσχεση της περιουσίας σου. Στη συνέχεια ακoλουθεί ο πλειστηριασμός των περιουσιακών σου στοιχείων.

Λήγει η μετενέργεια. Νέες μειώσεις μισθών μετά τις 15 Μαΐου για 1 εκατ. εργαζόμενους


Σε μειώσεις των αποδοχών κατά 10% έως 20% κατά μέσο όρο αναμένεται να οδηγήσει η λήξη της μετενέργειας, στις 14 Μαΐου, για περίπου 1 εκατομμύριο εργαζόμενους που αμείβονται με βάση την εθνική γενική συλλογική σύμβαση ή τις κλαδικές συμβάσεις.Συγκεκριμένα, στις 14 Μαΐου λήγει η τρίμηνη μετενέργεια για περίπου 45 κλαδικές συμβάσεις που είχαν λήξει στις 14 Φεβρουαρίου, καθώς και η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση που είχε λήξει την ίδια ημερομηνία, σύμφωνα με την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου (ΠΥΣ) 6/2012 με την οποία μειώθηκε ο κατώτατος μισθός.

ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!

ΞΑΦΝΙΚΑ... ΜΟΝΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ!!! "ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ" ΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.. ΕΤΣΙ "ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ" ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ...ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ...