Τα φωτάκια μπρίζας ύπνου...

Καιρός να το ξανασκεφτείτε: μπορεί να αποτελεί σοβαρό παράγοντα για εκδήλωση μελαγχολίας ή ακόμη και κατάθλιψης! Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο. «Η έκθεση σε διαρκή τεχνητό φωτισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη, ενώ η δυνατότητα αποφυγής του φωτός φαίνεται ότι μετριάζει τα συμπτώματα κατάθλιψης» δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας δρ Τρέισι Μπεντροσιάν ενώ ο συνάδελφος ερευνητής ΡάντιΝέλσον πρόσθεσε πως «τα αποτελέσματα της μελέτης αποδεικνύουν την ανάγκη διερεύνησης του τρόπου με τον οποίο ο τεχνητός φωτισμός επηρεάζει την υγεία μας».

28/06/11 ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Η πορεία χωρίστηκε στα δύο, ενώ ο κόσμος δεν μπορούσε να ανασάνει.Η τραγική αυτή κατάσταση διήρκησε για περισσότερο από 4 ώρες, ενώ οι κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά ξενοδοχεία και μαγαζιά.Παρά τα εμπόδια οι διαδηλωτές δεν εγκατέλειψαν....

Νάιτζελ Φάρατζ (Nigel Farage) ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ

Αίσθηση προκάλεσε πριν λίγες ημέρες ένας Βρετανός ευρωβουλευτής, ο Νάιτζελ Φάρατζ (Nigel Farage), ηγέτης ενός μικρού κόμματος στην χώρα του (Κόμμα της Ανεξαρτησίας), όταν σε ομιλία του στην Ευρωβουλή, τα «έχωσε χοντρά» στον διορισμένο Βέλγο πρόεδρο της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ (Herman Van Rompuy), που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι αγνοούν την ύπαρξή του και τις εξουσίες του.
Η είδηση έφτασε φυσικά και στην Ελλάδα και τα ελληνικά ΜΜΕ δεν παρέλειψαν να κάνουν μια αναφορά στο συμβάν. Μόνο που το έκαναν με τον δικό τους, συνηθισμένο τρόπο: Μετέδωσαν μόνο τα «πιπεράτα» αποσπάσματα της σύντομης ομιλίας του Βρετανού ευρωβουλευτή, φροντίζοντας παράλληλα να τον προβάλλουν ως έναν κοινό εθνικιστή.