Τραβόλτα και Ντε Νίρο μιλούν για την Ελλάδα!!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας ο Τζον Τραβόλτα και o Ρόμπερτ Ντε Νίρο μίλησαν στο Νίκο Αλιάγα, σε ένα ρεπορτάζ που κάνει το γύρο του κόσμου.
"Είδα παντού ευτυχισμένους ανθρώπους. Όλα είναι ήρεμα, αισθάνομαι απόλυτα ασφαλής στην Ελλάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του μεγάλου σταρ, Τζον Τραβόλτα στο Νίκο Αλιάγα, στο ρεπορτάζ του Euronews. "Μερικές φορές οι ειδήσεις, δείχνουν την κατάσταση, χειρότερη από ότι είναι!", ενώ μίλησαν και για την ταινία "Pulp Fiction" όπου ακούγεται και η διάσημη διασκευή της "Μισιρλού" του Τσιτσάνη.
Για τη μοναδική του εμπειρία στην Ελλάδα μίλησε και ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: "Θέλω να επιστρέψω στην Ελλάδα και να επισκεφτώ κάθε νησί της!", είπε.
Πηγή: newsbomb

Η συνέχεια στην ΕΥΘΥΜΙΑ : http://www.efthimia.gr/wordpress/

O Oλυμπιακός Ύμνος και οι "περιπέτειές" του (vid) Olympic Anthem and "adventures" of (vid)

 Το 1893 οι ανασκαφές της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής Αθηνών στο χώρο των Δελφών αποκάλυψε δύο ύμνους προς τιμήν του Απόλλωνα σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του Θησαυρού των Αθηναίων. Περίπου ένα χρόνο αργότερα, στο πλαίσιο των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου της ΔΟΕ, παρουσιάστηκε μια μουσική σύνθεση στηριγμένη στους αρχαίους στίχους, που είχε τον τίτλο "Ύμνος στον Απόλλωνα". Τραγουδήθηκε από την Jaenne Remacle και από χορωδία και έφερε την υπογραφή του Γάλλου συνθέτη Gabriel Faure.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ

...άρθρο του Γιώργου Κασιμάτη  Πιστεύουμε ότι το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας μας αποτελεί τον βασικό στόχο της κρίσης των Μνημονίων. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου μας παρέδωσε στο ΔΝΤ και στην Τρόικα, το δημόσιο χρέος μας ήταν 360 δισ. Ευρώ δηλαδή το 130% του ΑΕΠ.Τα χρήματα αυτά σε σχέση με τα οικονομικά μεγέθη της Ευρώπης αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό.

Της Πατρίδας μου οι προδότες !


Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
-Όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις που πέρασαν, που αντί να σχεδιάσουν δημογραφική πολιτική έτσι ώστε να αυξηθούν οι γεννήσεις, αποδεκατίζουν τον πληθυσμό της χώρας με τις πολιτικές τους.

ΥΠΟΚΡΙΤΕΕΕΣ!!!

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, λέει, απέκλεισε (!) από τους Ολυμπιακούς αγώνες την Βούλα Παπαχρήστου ύστερα από το «σάλο» που προκάλεσε ένα ηλίθιο, κακόγουστο και κρύο «ανέκδοτο» που ανέβασε η πρωταθλήτρια του τριπλούν στο twitter της σχετικά με… το κουνούπι του Νείλου και τους αφρικανούς μετανάστες στη χώρα μας.