Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝΚΑ): “καλεί τους πολίτες να MHN παραλάβουν τέτοιες κάρτες, με βάση το Ελληνικό Σύνταγμα και τις διακηρύξεις των δικαιωμάτων του Ανθρώπου”

ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
GENERAL CONSUMERS’ FEDERATION OF GREECE
Κέντρο Πληροφοριών:Γ. Σεπτεμβρίου 13 – Αθήνα 10432όρ. 5οςτηλ. 210 36.32.443 Fax. 210 36.33.976
Ανοιχτή Γραμμή: 11711 email: inka - http://www.inka.gr/
40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΙΝΚΑ ΔΤ 275/04.09.10
Δεν μας έφταναν η κατάργηση και μείωση των μισθών και των συντάξεων, αυξήσεις φόρων, κατάργηση δικαιωμάτων και αυξήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης.

Αθώοι Εφραίμ και Αρσένιος για τη Βιστωνίδα....!!!!;;;;


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012, 20:43
Αθώοι κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο ο ηγούμενος Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η δικαστής Μαρία Ψάλτη για κατηγορία που αφορά την καθυστέρηση δημοσίευσης της απόφασης του πρωτοδικείου Ροδόπης που δικαίωνε κατά πλειοψηφία το δημόσιο στη δικαστική διαμάχη για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας και των παρόχθιων εκτάσεων.

ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΛΟΧΝΕΣ

Δεν υπήρξε προηγούμενο στην μεταπολεμική Ελλάδα να βάλλεται τόσο λυσσαλέα ένα κόμμα από το σύνολο του υπάρχοντος συστήματος ισχύος.
Επί δύο μήνες παρακολουθούμε μια ανελέητη επίθεση όλων εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο λαός άρχισε να εμπιστεύεται μαζικά το κόμμα αυτό. Καθόλου τυχαία αυτή η επίθεση αν αναλογιστούμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και κόμμα με μειωμένη εκλογική επιρροή, ήταν μόνιμος στόχος της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.