SOS......Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)........Θα παγώσει το αίμα σας!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ".....Σύμφωνα με τον αγγλικό νόμο...." σημαίνει : Είμαι δανειστής, μ αρέσει το σπίτι σου (διότι είναι παραθαλάσσιο κ.τ.λ.),  στο παίρνω  επειδή το Κράτος σου μου χρωστάει, και εσύ βρέστα με το Κράτος σου. Διαβάστε πρώτα -αν δεν το έχετε ήδη κάνει - τι περιλαμβάνει χοντρικά η δανειακή σύμβαση (Ν.1) και τι θα σημάνει αυτό για όλους μας.Θα παγώσει το αίμα σας!!! Μετά ,αν συμφωνείτε φυσικά,στείλτε την "Ανοικτή επιστολή προς Έλληνες βουλευτές (Ν.2). Κατόπιν,αν συμφωνείτε, υπογράψτε (στο Ν.3) και διαδώστε όπου και όπως μπορείτε αυτό το μήνυμα.Πρόκειται για το αύριο το δικό μας και των παιδιών μας! 1.Σχέδιο νόμου (Δανειακή Σύμβαση)

may day.....

5 Μαϊου 2010. Μια άσχημη μέρα για την Έλλάδα. Γράφεται μια απ’ τις πιο ζοφερές σελίδες στην νεότερη ιστορία μας.Τρείς νεκροί.Ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι παρακολουθούμε μουδιασμένοι τα γενονότα. Τις πταίει; Σ΄αυτή την ερώτηση πρέπει να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε με ψυχραιμία και κυρίως με υπευθυνότητα όσο δύσκολο κι αν είναι.
Η αντίδραση του λαού είναι δικαιολογημένη. Σκληρά οικονομικά μέτρα που απευθύνονται μόνο στις τάξεις των μισθωτών και των συνταξιούχων αφήνοντας αλώβητους τους βουλευτές, ενώ παράλληλα συνοδεύονται από σκανδαλώδη έξοδα.