Ο κορονοιός θα είναι...ανέκδοτο σε σύγκριση με τον επερχόμενο οικονομικό Κορονοιό...

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ
Δεν είναι ούτε συνομωσιολογία, ούτε τρομο-λαγνεία, είναι η τραγική αλήθεια για την επερχόμενη τρομακτική οικονομική καταστροφή, που θα θάψει
πολύ περισσότερο κόσμο από την θανατηφόρο επιδημία. Η ΝΤΠ δηλαδή οι Παγκόσμιοι Τραπεζίτες-εξουσιαστές έριξαν έναν μεταλλαγμένο ιό, ο οποίος καταστρέφει την Παγκόσμια οικονομία, αφού πρώτα σκοτώσει μερικές χιλιάδες ανθρώπους μηδαμινός αριθμός σε σχέση…με ένα Παγκόσμιο Πόλεμο για σβήσουν τα χρέη τους.Πχ Στις ΗΠΑ το χρέος σήμερα είναι 31,4 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ..


Οι Κυβερνήσεις και η δική μας δεν λένε την αλήθεια και σας εχουν κλεισμένους στα Σπίτια!!


Μείνετε μεσα…. σε δυο τρεις εως εξη εβδομάδες ερχεται η Οικονομική κατάρρευση οπως λένε Οικονομικοί αναλυτές…και η γνωστή σε όλους μας The Goldman Sachs Group, Inc ο κολοσσός ο μεγαλύτερος οικονομικός παράγοντας στο Πλανήτη.


Το γιατι διάλεξαν αυτο το τρόπο το λέμε και στην αρχή...Με το ιό θα σκοτωθούν λιγότεροι άνθρωποι παρά με Πόλεμο που οι απώλειες θα ήταν τεράστιες για τον άνθρωπο…Όμως δεν το κάνουν μόνο γι αυτό!! Η Αμερική είναι πολύ πίσω από την Κίνα και την Ρωσία που μαζί έχουν ξεπεράσει την πολεμική ισχύ και την στρατιωτική τεχνολογία των ΗΠΑ. Αν γινόταν πόλεμος θα κατέληγε σε ηττα των ΗΠΑ. Συνεπώς βρήκαν το κόλπο με τον Κορωνοιό!!!


Η ύφεση της παγκόσμιας οικονομίας λόγω Κορωνοιού είναι Διεθνής πολιτική, αυτό που γίνεται το έχουν συναποφασίσει οι Νεοταξίτες με τις κυβερνήσεις των Χωρών που το εφαρμόζουν όπως και η δική μας Κυβέρνηση…τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε γεωπολιτικό.


Ειναι τεράστιες οι ευθύνες της Κυβέρνησης και των κομμάτων της Αντιπολίτευσης που το κρύβουν και εχουν φυλακίσει τους πολίτες..συνοδεία των Μέσων Μαζικής Αποβλάκωσης...Η ΝΤΠ επομένως, ελέγχει όλο το Τραπεζικό και Επιχειρηματικό καρτέλ και κατά συνέπεια την ανθρωπότητα, καθώς η ποιότητα ζωής των Κρατών.


Αποτέλεσμα εικόνας για Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΟσο κρατούν κλειστή την Οικονομία εχουμε τεράστιες απώλειες (3τρίς$ και βάλε) απο την πανδημία…Απώλειες εκατομμυρίων θέσεων εργασίας…Καταρρέουν χρηματιστήρια & Wall Street, αερομεταφορές, Τουρισμός, επιχειρήσεις… Βυθίζονται οι ρυθμοί ανάπτυξης και τα κόκκινα δάνεια μαζι με τα προηγούμενα ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ τις επόμενες εβδομάδες!!!!


Οσο για τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης από το κλείσιμο των επιχειρήσεων...Ποσα μπορούν να δώσουν οταν ένα Κράτος δεν εισπράττει και για πόσο? Και αυτο για λίγες μέρες μέχρι να καταρρεύσουν ΟΛΑ!!


Ποσο ευκολα πιστεύετε τα Μεσα Παραπληροφόρησης? Τα μεσα που ελέγχονται από την Κυβέρνηση δεν θα σου πουν οτι ερχεται ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ εξελίξεων..


Δεν σου λένε την αλήθεια….Το κλεισιμο των καταστηματων -επιχειρησεων γινεται με το προσχημα του ιού για να επικρατήσει ο ΤΡΟΜΟΣ στους ανθρώπους…


Με αυτο το τροπο κρατουν ΦΥΛΑΚΗ μεσα στα ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ το ΚΟΣΜΟ!!! Ετσι οταν ΠΕΣΕΙ το Χρηματωπιστωτικό Σύστημα θα ειναι και περιορισμένες οι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ που αν δεν υπήρχε ο ιός θα τα ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ!!!


Γι αυτο εριξαν τον ιό για να ειστε ΦΥΛΑΚΗ την ώρα του Παγκόσμιου ΚΡΑΧ...
Η ιστορία επειδη επαναλαμβάνεται δειχνει οτι το ΚΡΑΧ συνοδεύεται αμεσως μετα με ΠΟΛΕΜΟ…


Παρτε βαθια ανάσα και να είστε προετοιμασμένοι..


kentripotideas Χ.Π.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος