.3 έξυπνοι τρόποι για να προστατεύσετε το σπίτι σας από τους επιδέξιους ληστές...

Αναρτήθηκε από Clopy Paste 5 Μαρτίου 2017




Αν ανησυχείτε για τους επιδέξιους ληστές και την πιθανότητα να εισβάλουν στον προσωπικό σας χώρο, τότε χρειάζεται να λάβετε κάποια μέτρα. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλοί τρόποι να προστατευτείτε. Εμείς σας παρουσιάζουμε 3 τρόπους για να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας και να κοιμάστε… ήσυχοι!

1. Ενισχύστε την ασφάλεια της πόρτας σας

Το αδύναμο και ευάλωτο σημείο είναι εκεί που η κλειδαριά εφαρμόζει στην πόρτα. Ένα δυνατό και στοχευμένο χτύπημα σε αυτό το σημείο μπορεί να σπάσει την πλάκα της κλειδαριάς, το πλαίσιο της πόρτας ή και τα δύο. Κάποιες πλάκες μπαίνουν στην πόρτα με βίδες που είναι αρκετά κοντές, πράγμα που κάνει ευκολότερη τη δουλειά του ληστή. Βγάλτε μια βίδα για να ελέγξετε το μήκος της. Αντικαταστήστε τις βίδες αν είναι μικρότερες από 7 εκατοστά. Όσο μακρύτερες είναι οι βίδες, τόσο μεγαλύτερη είναι η αντίσταση. Μπορείτε επίσης, να βάλετε μια πιο δυνατή πλάκα – ιδανικά από ατσάλι.

2. Αποκαλύψτε τα κρυφά σημεία 

Οι πυκνοί θάμνοι που βρίσκονται δίπλα στο σπίτι σας μπορούν να αποτελέσουν κρυψώνα για τους ληστές, ιδιαίτερα αν βρίσκονται σε σημεία που δεν έχουν αρκετό φως. Δεν χρειάζεται να ξεριζώσετε τα φυτά και να τα στερηθείτε. Ωστόσο, καλό είναι να τα κλαδεύετε συχνά ώστε να μην γίνουν «κάλυψη» για οποιονδήποτε θελήσει να μπει στο σπίτι σας. Ένα δεύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε φώτα εξωτερικού χώρου με φωτοκύτταρο που ανάβουν όταν εντοπίσουν κίνηση. Σε περίπτωση που τα δείτε να ανάβουν, θα ξέρετε ότι υπάρχει κάποιος εισβολέας.

3. Παρακολουθήστε το σπίτι σας όσο λείπετε 

Πλέον η τεχνολογία για να παρακολουθείτε το σπίτι σας έχει γίνει πιο εύκολη από ποτέ. Οι κάμερες που λειτουργούν μέσω διαδικτύου μπορούν να στέλνουν ζωντανές εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού σας στο υπολογιστή ή ακόμα και στο smartphone σας. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ξέρετε τί γίνεται στο σπίτι σας ενώ λείπετε. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο, πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του επιδέξιο εισβολέα. Το κόστος των καμερών αυτών ξεκινάει πολύ χαμηλά και όσο ανεβαίνει η τιμή, μπορείτε να έχετε καλύτερη ποιότητα και νυχτερινή παρακολούθηση.

Πηγή: spirossoulis.com - ClopYPastE.gr - ClopYandPastE.gr - ClopYandPastE.blogspot.com

Διαβάστε περισσότερα: http://clopyandpaste.blogspot.gr/2017/03/3.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+blogspot/ClopYPastE+(CLOPYPASTE)#ixzz4aX6LsM42